返回列表 回復 發帖
大家早晨~!
回来顶一顶自己的贴先!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!

回應 yicno 第 301 篇文章

帮你打扫下啦...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-3 10:58 AM 發表
帮你打扫下啦...
你起身啦!好久不见了~!
顶多下,睡觉
原帖由 rrliew 於 2008-10-3 11:57 AM 發表
顶多下,睡觉

睡午觉!午安啊!
有人在吗? 午安啊
原帖由 syu 於 2008-10-3 01:52 PM 發表
有人在吗? 午安啊
午安啊,syu!
请大家听一首大马粤语连续剧《我主风云》的片尾曲。
[url=http://www.youtube.com/watch?v=qyubU05SBig][/url]

回應 yicno 第 303 篇文章

做咩挂住我啊..
yinco啊.. 你可以编辑一下你的标题吗

我是靓婆婆..入黎你E度好似...
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-3 02:50 PM 發表
yinco啊.. 你可以编辑一下你的标题吗

我是靓婆婆..入黎你E度好似...
点样篇辑啊?叫标题好呢?
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-3 02:49 PM 發表
做咩挂住我啊..
靓婆婆,多人挂住系正常的!
原帖由 yicno 於 2008-10-3 02:57 PM 發表
点样篇辑啊?叫标题好呢?
你去第一页个度啊..,按编辑帖子..

你想改咩标题都可以架.. 不好放4仔就得...
原帖由 yicno 於 2008-10-3 03:01 PM 發表
靓婆婆,多人挂住系正常的!
我是惊给人挂系窗口度...给冷风吹,太阳晒干
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-3 03:02 PM 發表

我是惊给人挂系窗口度...给冷风吹,太阳晒干
靓婆婆,有唔有听我播的歌啊!