返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-1 12:51 AM 發表

靚太呀!~~~~~~~~~~~~~
靚太呀!~~~~~~~~~~~~~
靚太................................................................
哈哈......你好似比人放監咁...一放出黎就發作,.,,,,,,
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 yiyianki 於 2008-9-1 12:51 AM 發表
係呀....除左我本身識果d...
你就係第1個識既人......
我係你嘅第一個.........................識嘅人
榮幸呀
原帖由 yiyianki 於 2008-9-1 12:50 AM 發表
但我都想知喎....
咩你鐘意點就點呀...做咩攞左我的尊利....
妳可能隨時起身嘛

跟得妳多
原帖由 sos924 於 2008-9-1 12:51 AM 發表
多d撐同鄉嘛
其實我都想多啲入嚟,但真係好忙...................................
原帖由 sos924 於 2008-9-1 12:52 AM 發表
冇乜印象
你個人冇良心....幾時唔記得埋我呀..?
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-1 12:55 AM 發表

其實我都想多啲入嚟,但真係好忙...................................
忙拍拖呢
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-1 12:54 AM 發表

我係你嘅第一個.........................識嘅人
榮幸呀
我榮幸先岩......
原帖由 sos924 於 2008-9-1 12:52 AM 發表
冇乜印象
攪笑
原帖由 sos924 於 2008-9-1 12:54 AM 發表
妳可能隨時起身嘛

跟得妳多
咁又係....成日都唔定......
不過我起身自然智嘈醒你啦......
原帖由 yiyianki 於 2008-9-1 12:55 AM 發表
你個人冇良心....幾時唔記得埋我呀..?
傻啦~話哂相處左咁耐
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-1 12:55 AM 發表

忙打寵.........
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-1 12:56 AM 發表

攪笑
多d自然記得
原帖由 sos924 於 2008-9-1 12:57 AM 發表
傻啦~話哂相處左咁耐
超...即係唔相處得耐就隨時唔記得我啦..........
原帖由 yiyianki 於 2008-9-1 12:52 AM 發表
哈哈......你好似比人放監咁...一放出黎就發作,.,,,,,,
無定向喪心病狂間歇性手/口部機能失調証至真
原帖由 yiyianki 於 2008-9-1 12:56 AM 發表
咁又係....成日都唔定......
不過我起身自然智嘈醒你啦......
咪係囉

妳成日一到禮拜就嘈醒我架啦