返回列表 回復 發帖
原帖由 yiyianki 於 2008-9-1 01:52 AM 發表
不嬲都係咁惡.......
我知左好耐~搞下氣氛
e.......頭先果個走左喇......?????????
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 sos924 於 2008-9-1 01:55 AM 發表
我知左好耐~搞下氣氛
我不知幾善良........
原帖由 yiyianki 於 2008-9-1 01:53 AM 發表
有架...係劈炮咪得囉......
咁又唔得~冇人關照
原帖由 sos924 於 2008-9-1 01:56 AM 發表
咁又唔得~冇人關照
o.....原來係搵人關照.............冇眼睇..........
原帖由 yiyianki 於 2008-9-1 01:53 AM 發表
咁你點問佢架...???8卦想知.......
妳又八卦做乜

問左米問左
原帖由 sos924 於 2008-9-1 01:58 AM 發表
妳又八卦做乜

問左米問左
我係咁8....我要知....有得你唔講咩.....
原帖由 sos924 於 2008-9-1 01:40 AM 發表
唔似26~
你唔想似
原帖由 yiyianki 於 2008-9-1 01:55 AM 發表
e.......頭先果個走左喇......?????????
唔知呀
我訓了.......聽日先再傾.......
我聽日入到黎要見到你答左個問題.........拜拜
原帖由 yiyianki 於 2008-9-1 01:55 AM 發表
我不知幾善良........
邊方面
原帖由 sos924 於 2008-9-1 02:00 AM 發表
邊方面
方方面都係........哈哈....走喇...拜........你答完都好去訓喇.......
原帖由 yiyianki 於 2008-9-1 01:56 AM 發表
o.....原來係搵人關照.............冇眼睇..........
想人關心
咩叫做頭sin果個
原帖由 yiyianki 於 2008-9-1 01:59 AM 發表
我訓了.......聽日先再傾.......
我聽日入到黎要見到你答左個問題.........拜拜
88啦靚太