返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-1 01:59 AM 發表

你唔想似
太YOUNG
原帖由 yiyianki 於 2008-9-1 01:59 AM 發表
我係咁8....我要知....有得你唔講咩.....
差悟多係一年前啦~又係壇識既~初初都係想識下朋友~
點知傾下傾下可以咩都傾~完全冇岩岩識左冇耐既feel~慢慢,慢慢就開始鍾意佢咁囉~不過可惜佢有BF了~有緣無份
原帖由 yiyianki 於 2008-9-1 02:01 AM 發表
方方面都係........哈哈....走喇...拜........你答完都好去訓喇.......
答左啦~睇埋溏心23先訓~拜boss
原帖由 sos924 於 2008-9-1 02:04 AM 發表
太YOUNG
你係話你個人太young定26呢個年齡太young?
原帖由 sos924 於 2008-9-1 02:01 AM 發表
想人關心
家陣冇人關心你咩.....??
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-1 02:01 AM 發表

咩叫做頭sin果個
我唔記得你個名點串嘛...
原帖由 sos924 於 2008-9-1 02:13 AM 發表
差悟多係一年前啦~又係壇識既~初初都係想識下朋友~
點知傾下傾下可以咩都傾~完全冇岩岩識左冇耐既feel~慢慢,慢慢就開始鍾意佢咁囉~不過可惜佢有BF了~有緣無份 ...
哈哈....咩你講果個咁似我既....
係唔係我黎架...??哈哈
原帖由 sos924 於 2008-9-1 02:15 AM 發表
答左啦~睇埋溏心23先訓~拜boss
我依家去睇搜神傳11同12集先.......
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-1 02:30 AM 發表

你係話你個人太young定26呢個年齡太young?
係佢個樣睇落唔似26-27....似18....又細細粒....更加唔似.......
各位早晨呀.....我今朝6點起身...依家終於得閒上黎....
一陣10點半又要接放學.............................
初次上黎。。。
原帖由 yng 於 2008-9-1 09:55 發表
初次上黎。。。
留下买路錢
沉底了, 幫隻蛙同隻龜頂一下
外星貓E生
幫隻蛙同隻龜頂一下
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
哈哈, 樓上的人該死.

婆婆, 不是話你, 那個混蛋將貼子刪除了.

外星貓E生