返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-9 09:48 PM 發表

噢噢噢。。有草吗???没草没感觉的喎。。
没买到阿.....
珍惜四人帮。。。
2哥。。。早晨。。。。。
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-10 03:06 AM 發表
肯定帮你拾回干净个场来...那些胶衣不会乱丢...
哦哦。。唔是做敢死队吗??做咩胶衣啊。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-10 03:06 AM 發表
没买到阿.....
哦哦。。我顶。。没感觉喎。。。
原帖由 ngls 於 2008-12-10 10:22 AM 發表
2哥。。。早晨。。。。。
嘉嘉。。。午安啊。。。。
e, 2哥冇頭像既? 快d 轉番個靚仔樣上去la!

好耐冇見la, 仲記得我係邊個ma?
阿婆走得快, 一定好世界!
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-10 11:29 AM 發表

嘉嘉。。。午安啊。。。。
还没到中午阿!!!
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-10 11:28 AM 發表

哦哦。。我顶。。没感觉喎。。。
有ka... 试下米埋眼来听... 有另外种feel卡...
珍惜四人帮。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-10 11:27 AM 發表

哦哦。。唔是做敢死队吗??做咩胶衣啊。。
一时爽过头拔不且就弊ka啦...
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-10 12:14 PM 發表
那你就控制下咯。。。。。
原帖由 nestlemilo 於 2008-12-10 11:33 AM 發表
e, 2哥冇頭像既? 快d 轉番個靚仔樣上去la!

好耐冇見la, 仲記得我係邊個ma?
记得。。都好耐没见到你了。。去咗边啊??
原帖由 ngls 於 2008-12-10 11:34 AM 發表

还没到中午阿!!!
哦哦。。我回复你个阵已经12点几了。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-10 12:12 PM 發表
有ka... 试下米埋眼来听... 有另外种feel卡...
我顶你啊。。明知我眼小。。仲叫我咪埋眼。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-10 12:14 PM 發表
哦。。咁就唔使掹咯。。。 仲开心啊。。
原帖由 ngls 於 2008-12-10 01:48 PM 發表

那你就控制下咯。。。。。
???噢噢噢。。嘉嘉识控制啊??过几招俾我啦。。