返回列表 回復 發帖
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-20 12:48 PM 發表
二哥唔系wkhoo咩。。 :onion03:
系啊!他进来沟女。。。你系亚大。
原帖由 mickeybblim 於 2008-6-20 12:39 PM 發表

我...来不是遇见咯
噢。。好冷的回答。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-6-20 12:50 PM 發表

yng..,ok

叫mickey也可以
一直唔见你。。。二哥都唔见埋。。。

回復 #394 yng 的帖子

哦。。你系话俾我知啊2入黎呢度沟女。。睇错咗。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-20 12:51 PM 發表

噢。。好冷的回答。。。
你要俾D温暖她先至得! 俾D热情...我的热情  好像一把火 燃烧着整个沙漠。。。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-20 12:52 PM 發表
唉。。俊男有心。。。美女没意个只咯。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-20 12:52 PM 發表
唔紧要。。。人谁无过叻。圣人都会有错啦!
原帖由 yng 於 2008-6-20 12:54 PM 發表

你要俾D温暖她先至得! 俾D热情...我的热情  好像一把火 燃烧着整个沙漠。。。。。
哈。。哈。。我惊劲过头。。烧伤她喎。。。

回復 #399 wk.hoo 的帖子

边个靓女啊。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-20 12:56 PM 發表

唉。。俊男有心。。。美女没意个只咯。。
唔紧要。。。继续努力,最终回报的美人归
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-20 12:51 PM 發表

噢。。好冷的回答。。。
:014: 真的好冷啊
原帖由 yng 於 2008-6-20 12:58 PM 發表

唔紧要。。。继续努力,最终回报的美人归
唉。。有一种爱叫做放手。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-20 12:57 PM 發表
边个靓女啊。。
靓女mickey,她系冰山。。。等二哥将冰山劈开

回復 #405 wk.hoo 的帖子

又系呢一句。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-20 12:59 PM 發表

唉。。有一种爱叫做放手。。。
我给你最后的疼爱是 手放开。。。