返回列表 回復 發帖

回應 yiyianki 第 3579 篇文章

早晨啊.. 终于等你到你得闲啦
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-10 10:22 AM 發表
早晨啊.. 终于等你到你得闲啦
早晨呀婆婆...係呀...我終於都得閒了...
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 yiyianki 於 2008-9-10 10:13 發表
搶過幾次就算了....
搶了$$$ 还要分给人
原帖由 yiyianki 於 2008-9-10 10:23 AM 發表
早晨呀婆婆...係呀...我終於都得閒了...
龟龟没陪你啊..
原帖由 rrliew 於 2008-9-10 10:28 AM 發表

搶了$$$ 还要分给人
原帖由 rrliew 於 2008-9-10 10:28 AM 發表

搶了$$$ 还要分给人
是呀....我也分過幾次給別人......
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-10 10:30 AM 發表

龟龟没陪你啊..
龜龜要返工呀.....
原帖由 yiyianki 於 2008-9-10 10:31 AM 發表
我都有好多次啊..
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-10 10:33 AM 發表

我都有好多次啊..
你都分過比我...有時又私人醒少少比我.....
好似今日冇咩人喺論壇咁既........
原帖由 yiyianki 於 2008-9-10 10:31 發表
$$$ 无用派$$$$啊 3650-4000 have $$$$$
原帖由 yiyianki 於 2008-9-10 10:31 AM 發表
龜龜要返工呀.....
晚上叫他陪你吹..
原帖由 yiyianki 於 2008-9-10 10:35 AM 發表
你都分過比我...有時又私人醒少少比我.....
我拉你入会,你都没问题..你人又好倾
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-10 10:48 AM 發表

我拉你入会,你都没问题..你人又好倾
又吞扑
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-10 10:47 AM 發表

晚上叫他陪你吹..
不用了,,,我要睡覺,,,,自從個女返學....我都跟她一起在晚上十點三十分睡........