返回列表 回復 發帖
原帖由 Geai 於 2008-9-10 10:59 AM 發表
blow water queen  
u're blow water king from shaolin :onion02:
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 yiyianki 於 2008-9-10 10:59 AM 發表
不過呢幾個星期真係少傾左好多....
msn 又不睬人......
原帖由 yiyianki 於 2008-9-10 11:01 AM 發表
已經冇搞到....自己都冇時間比自己用下電腦,,,
所以我 close 左個論壇了......
淨係黎呢度同大家傾下計就算了,,,
打理一個論壇好嘥時間同心血呀,....... ...
我明白啊...
原帖由 CC517 於 2008-9-10 11:07 AM 發表
蛙蛙, 有無中六合彩

我中了1個字.
次次买都没中..仲要买来做乜啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-10 11:07 AM 發表

u're blow water king from shaolin
I am who I am coz of u   

回應 Geai 第 3614 篇文章

wongjj
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-10 11:20 AM 發表
wongjj
why her
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-10 11:06 AM 發表

不会失眠,几好啊
叫做現在好正常啦....
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 CC517 於 2008-9-10 11:07 AM 發表
蛙蛙, 有無中六合彩

我中了1個字.
冇買6合彩呀......
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-10 11:08 AM 發表

msn 又不睬人......
我好多時開左電腦.,...on住msn都唔喺電腦面前......

回應 yiyianki 第 3619 篇文章

I am also like that
原帖由 yiyianki 於 2008-9-10 10:57 發表
係呀.....派下錢等大家開心下,,,,
我自己要咁多錢都冇用....分比想要的人也好.......
i give nenek $100000
原帖由 Geai 於 2008-9-10 11:28 AM 發表
I am also like that
係囉....有時開左...好自然行開左就唔理部電腦...
有時出街又唔記得熄,,,,,
返到黎又可以即刻可以用...唔洗等開機....幾方便......
原帖由 rrliew 於 2008-9-10 11:31 AM 發表

i give nenek $100000
nenek 係邊個呀..??唔識.......
Hello~~~