返回列表 回復 發帖
哈喽!好久没来了!大家好吗?特别是娃娃!进来怎样啦!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 chuu 於 2008-9-10 12:04 PM 發表
Hello~~~
hihi chuu
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-10 12:09 PM 發表
哈喽!好久没来了!大家好吗?特别是娃娃!进来怎样啦!
你有幾耐冇黎過先...??
我幾好,,,,不過今日感冒.......好辛苦呀,,,,,,,又喉嚨發炎.......
原帖由 yiyianki 於 2008-9-10 12:10 PM 發表
你有幾耐冇黎過先...??
我幾好,,,,不過今日感冒.......好辛苦呀,,,,,,,又喉嚨發炎.......
应该也有两三个星期没来你这儿了吧!
喉咙不舒服,就要吃点咳糖及喝多一点水哦!
原帖由 yiyianki 於 2008-9-10 12:10 PM 發表
hihi chuu
I heard here can won money o... Is that true?? I very need money o...
原帖由 chuu 於 2008-9-10 12:18 PM 發表

I heard here can won money o... Is that true?? I very need money o...
你需要钱来做什么呢?
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-10 12:14 PM 發表
应该也有两三个星期没来你这儿了吧!
喉咙不舒服,就要吃点咳糖及喝多一点水哦!
我都有差不多兩三個星期冇咩點回來傾計....哈哈
我打算一陣看醫生....頭先食左d成藥........
原帖由 chuu 於 2008-9-10 12:18 PM 發表

yes,is ture....
the money will be on 3650 3700 3750 3800 3850 3900 3950 & 4000
hope you can get it ~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-10 12:24 PM 發表
你需要钱来做什么呢?
多d錢會好睇d.........哈哈
我起初黎到都係覺得咁.....
原帖由 yiyianki 於 2008-9-10 12:26 PM 發表
我都有差不多兩三個星期冇咩點回來傾計....哈哈
我打算一陣看醫生....頭先食左d成藥........
那就赶快去看医生啦!生病了,不可以等的!快去!赶快去!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-10 12:29 PM 發表
那就赶快去看医生啦!生病了,不可以等的!快去!赶快去!
要下午2點半醫生先返呀........
原帖由 yiyianki 於 2008-9-10 12:28 PM 發表
多d錢會好睇d.........哈哈
我起初黎到都係覺得咁.....
我就不是这么想了!我要钱来赌球而已!
原帖由 yiyianki 於 2008-9-10 12:30 PM 發表
要下午2點半醫生先返呀........
那你就继续聊吧!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-10 12:30 PM 發表
我就不是这么想了!我要钱来赌球而已!
我見到你第4位啦已經.....羸左好多錢呀...
我都想去賭下...不過唔識...
不過聽人講好似話係真既波黎架....係咪...???
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-10 12:31 PM 發表
那你就继续聊吧!
係呀....難得有空......