返回列表 回復 發帖
佢地得个讲字!! 看死佢地都唔敢放啦!!

讲就天下无敌!! 做就有心无力!!
mun2 發表於 2009-6-7 12:23 PM
一只二只无吉士!!!
一只二只无吉士!!!
vwwo 發表於 2009-6-7 12:44 PM
咪系咯!!!!拿d吉士出来!!!
咪系咯!!!!拿d吉士出来!!!
mun2 發表於 2009-6-7 12:51 PM
mun2, 出到激將法! 我地諗諗先! 哈哈!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
mun2, 出到激將法! 我地諗諗先! 哈哈! 669929
manyiu 發表於 2009-6-7 01:07 PM
我地? 你无拖人下水啦!!!
哈哈, 如果我放我將相出黎, 你冇得囉第二嫁! 哈哈哈!

manyiu 發表於 2009-6-7 04:06 AM
manyiu咁靚女一定會係頭3名架
哈哈, 如果我放我將相出黎, 你冇得囉第二嫁! 哈哈哈!

manyiu 發表於 2009-6-7 10:06
manyiu  您都玩下啦..你甘靚女!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
h2o 發表於 2009-6-7 16:22
je ne dis pas non .
je ne dis pas non .
lux1261 發表於 2009-6-7 11:02 AM
toi aussi! il faut participer
toi aussi! il faut participer
h2o 發表於 2009-6-7 17:22
pardon. ca ne m'interesse pas.
pardon. ca ne m'interesse pas.
lux1261 發表於 2009-6-7 01:05 PM
baaah! pourquoi pas? aller aller :p
manyiu  您都玩下啦..你甘靚女!
lux1261 發表於 2009-6-7 04:58 PM
如果 你同 水水 參加, 我就或者陪跑啦!
h2o 發表於 2009-6-7 04:22 PM
哈哈, 而家得一個人參加 g ma, 係頭 2 名呀! 哈哈!
哈哈, 而家得一個人參加 g ma, 係頭 2 名呀! 哈哈!
manyiu 發表於 2009-6-8 07:53 AM
咁就快D去post相啦!!!
咁就快D去post相啦!!!
vwwo 發表於 2009-6-8 08:01 AM
靚姐, 頭三名我地囉硬! 哈哈!
hamster参加。。。我支持你。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。