返回列表 回復 發帖
好期待你地参加。。
好期待你地参加。。
ckhooi74 發表於 2009-6-8 09:10 AM
我也好期待你参加哦。。。
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
339# toyo88  

哈哈.....原來改左比賽主題>> [童年靚仔靚女選拔賽]啊 ~~
我需要時間“抄”返d 靚仔時既相
devil2007 發表於 2009-6-6 12:08 AM
哈哈,唔错既提议...如果系童年相我念会多D人参加,哈哈!
你们玩也阿.... 各个找回同年照片出来....
bmoon1977 發表於 2009-6-6 10:59 AM
够趣怪了嘛...
如果我放18歲張相出黎...haha 第一是我啦!
lux1261 發表於 2009-6-6 09:54 PM
哈哈,甘你快D放啦
哈哈, 如果我放我將相出黎, 你冇得囉第二嫁! 哈哈哈!

manyiu 發表於 2009-6-7 10:06 AM
哈哈,好吖,同mun2争过啦...
toyo, 如果你放你 65 年前果將相, 都可能囉第二嫁, 因為 金金 真係好靚仔+有型呀~ ! 哈哈! 669837
manyiu 發表於 2009-6-7 10:09 AM
toyo“旧阵时”好靓仔咔,有得fight 有得fight....
咪系咯!!!!拿d吉士出来!!!
mun2 發表於 2009-6-7 12:51 PM
mun2你e+系唔系feel到“无敌系最寂寞”leh?

(我都好想参加,但系我得bb相jeh, 细个屋企没相机,没么影相...)
miaomiao都参加啦。。。
我也好期待你参加哦。。。
ngls 發表於 2009-6-8 09:45 AM
唔好啦。。。费时吓亲人啦。。
不如你参加啦。。你咁靓女。。
唔好啦。。。费时吓亲人啦。。
不如你参加啦。。你咁靓女。。
ckhooi74 發表於 2009-6-8 11:57 AM
你很怕啊。。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
你很怕啊。。。。
jclai 發表於 2009-6-8 12:58 PM
你不怕吗。。? 那你也参加咯。。。
mun2你e+系唔系feel到“无敌系最寂寞”leh?

(我都好想参加,但系我得bb相jeh, 细个屋企没相机,没么影相...)
miaomiao88 發表於 2009-6-8 11:09 AM
系咯。。。 我了解到‘独孤求败’的心情左。。
我剛剛放完相去參加。。
應該Sure Win...
我剛剛放完相去參加。。
應該Sure Win...
cocacola87 發表於 2009-6-8 05:42 PM
哈哈。。支持你。。