返回列表 回復 發帖
原帖由 walala 於 2008-11-21 12:48 AM 發表

问题。。。

明天再来。。。
什么问题...?
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-11-21 12:50 AM 發表
什么问题...?
  --- 没问题

订于二零零八年十一月二十二(星期六)
下午时间二点正开始(香港时间)
为miaomiao88和chfong2 假tvbnow婚姻注册局举行结婚典礼。

新婚之喜,欢迎前来观礼
QQ俱乐部和四人帮 率众人全鞠躬
原帖由 qqbubu 於 2008-11-21 08:02 AM 發表
订于二零零八年十一月二十二(星期六)
下午时间二点正开始(香港时间)
为miaomiao88和chfong2 假tvbnow婚姻注册局举行结婚典礼。
新婚之喜,欢迎前来观礼
QQ俱乐部和四人帮 率众人全鞠躬 ...
你在灌水。。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
打手,系吾西昨晚同mun2太happy, 返吾到工吖?!
查牌! 查牌! 查下有冇 蟲蟲!
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-21 09:56 AM 發表
打手,系吾西昨晚同mun2太happy, 返吾到工吖?!
miaomiao 早晨, 邊個係打手咁威呀?
金仔早晨。。。

老细,琴晚玩得太夜啊。。到依架都唔上开铺?!
楼上各位好... 我回来咯...
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-11-21 01:42 PM 發表
楼上各位好... 我回来咯...
老细都叫你唔好打两份工架啦。。搞到依架先开铺。。
原帖由 tingx2 於 2008-11-21 01:47 PM 發表

老细都叫你唔好打两份工架啦。。搞到依架先开铺。。
无便啦... 千那么多数,又要出粮给你。
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-11-21 01:51 PM 發表
无便啦... 千那么多数,又要出粮给你。
哈哈。。又是啵。不如你直接落海啦。。唔好做打手。。
原帖由 tingx2 於 2008-11-21 02:07 PM 發表

哈哈。。又是啵。不如你直接落海啦。。唔好做打手。。
有啊... 打手兼职埋做金GIGOLO tim...
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-11-21 02:14 PM 發表
有啊... 打手兼职埋做金GIGOLO tim...
哈哈。。记得揾多D钱返来出粮给我。。