返回列表 回復 發帖
443# devil2007  

哈。哈。。我又唔是讲你的n样。。做咩。。吹水区唔可以吹水的话。。你就做嘢咯。。

滥权这家嘢。。是有权力的人玩的。。你就叫你偏帮的人出来讲我人身攻击咯。。咁你就可以做嘢了。。

为爱人 ...
wk.hoo 發表於 2009-6-10 01:34 PM
我认同你的说法!
现在只有猫的出现,很多人都会选择避之则吉!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
445# jclai  

哈。哈。有权力的就是咯。。总之就唔是我同你。。
wk.hoo 發表於 2009-6-10 01:36 PM
就是那些高级的。。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
哇﹐ 講到這裡甘差?? 吹下水.....是咩令到大家仲菩薩心腸肯繼續留在論壇支持?? 等我可以向管理層反映下.... 留住會員先 ^^"
我认同你的说法!
现在只有猫的出现,很多人都会选择避之则吉!

dicksonkhan 發表於 2009-6-10 01:38 PM
哈。哈。。但是,仲有你同我唔惊喎。。哈。哈。。 就看可以攞咩罪就锄死我。。
446# wk.hoo

傻啦﹐好心唔好對號入座啦..... 都略略聽講過您性格? 吹水就好啦......
是乱乱出禁止发言。。。。所以人都跑了。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
哇﹐ 講到這裡甘差?? 吹下水.....是咩令到大家仲菩薩心腸肯繼續留在論壇支持?? 等我可以向管理層反映下.... 留住會員先 ^^"
devil2007 發表於 2009-6-10 01:39 PM
不是这里差!只是某些人/高版差而已!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
唔是这度差。。只是树大有枯枝。。。
446# wk.hoo

傻啦﹐好心唔好對號入座啦..... 都略略聽講過您性格? 吹水就好啦......
devil2007 發表於 2009-6-10 01:42 PM
唔是傻。。只是唔够人假。哦。。你的评语我都听过。。
大家都只是想吹水放松下。。。
好彩...原來唔是論壇差........ 唔怕﹐等我先搵多d 有素質的會員加入後提昇成版主。甘就唔怕d 枯枝
边个炒笼野。。咁大阵味道。。
边个炒笼野。。咁大阵味道。。
ckhooi74 發表於 2009-6-10 01:50 PM
h嘿嘿嘿嘿。。。阿大。。你回来咯。。。你回来就好了。。到我要闪了。。嘿嘿。。
阿2哥哥....你閃去邊??
cammy8080 發表於 2009-6-10 01:58 PM
bebe................................................唔理了。。整番嘢来舒解我对你的挂念先。
我来啦
有乜嘢玩?