返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-12-19 11:07 PM 發表
蛙蛙好久不見.
hihi 貓貓,,,,你少入黎咪唔見囉....哈哈
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 sos924 於 2008-12-21 12:33 AM 發表
我想見
我唔想見到你...就係咁簡單....咪煩.......
原帖由 qqbubu 於 2008-12-21 10:19 AM 發表
娃娃,今日有时间就来蓝云和水仙家的结婚典礼。香港特别行政区时间下午5.00
咁多結婚典禮既...??
不過今日黎唔到喇...我差唔多要出街....今晚又要返婆婆度食飯...
冇時間返黎喇....
原帖由 yiyianki 於 2008-12-21 02:42 PM 發表
hihi 貓貓,,,,你少入黎咪唔見囉....哈哈
你都無來探我啦, 不過我會來探你的.
外星貓E生
来和5师妹讲.... 冬至快乐....
珍惜四人帮。。。
原帖由 CC517 於 2008-12-22 12:02 AM 發表

你都無來探我啦, 不過我會來探你的.
我少入你個主題,,,,因為d人我都唔識...
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-22 01:09 PM 發表
来和5师妹讲.... 冬至快乐....
冬至快樂呀金師兄,.,,,
原帖由 yiyianki 於 2008-12-22 04:16 PM 發表
我少入你個主題,,,,因為d人我都唔識...
我跟婆婆都識你啵.
外星貓E生
原帖由 yiyianki 於 2008-12-21 02:43 PM 發表
我唔想見到你...就係咁簡單....咪煩.......
唉...見下都唔得
原帖由 CC517 於 2008-12-22 04:21 PM 發表

我跟婆婆都識你啵.
最弊大部份人我唔識呢....入黎又唔知講咩,,,,
原帖由 sos924 於 2008-12-22 11:21 PM 發表
唉...見下都唔得
唔知呢.....約左我幾次去睇戲又甩底....聖誕約左我又甩底...唔知係邊個唔見邊個呢....
依家你想見我都唔會比你見呀...
原帖由 yiyianki 於 2008-12-23 12:09 AM 發表
唔知呢.....約左我幾次去睇戲又甩底....聖誕約左我又甩底...唔知係邊個唔見邊個呢....
依家你想見我都唔會比你見呀...
娃娃,你生气啦!
原帖由 qqbubu 於 2008-12-23 12:15 AM 發表

娃娃,你生气啦!
當然啦...約我咁多次果個係佢....甩底又係佢...
我覺得佢好唔尊重人囉...
原帖由 yiyianki 於 2008-12-23 12:08 AM 發表
最弊大部份人我唔識呢....入黎又唔知講咩,,,,
你好嗎, 你個女好嗎, 你老公好嗎.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-12-23 03:22 PM 發表

你好嗎, 你個女好嗎, 你老公好嗎.
哈哈....我好好,,,我個女好好,,,我老公,,,唔知呀...哈哈
咁貓貓你又好嗎,,,???