返回列表 回復 發帖
原帖由 yiyianki 於 2008-8-10 11:03 PM 發表

搞錯,,,,又話有野做...原來去升寵....
應承咗人嘛................................
原帖由 yiyianki 於 2008-8-10 11:04 PM 發表

你唔洗自我催眠喇....
繼續................................
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-10 11:05 PM 發表

是啊.. 你知我知
但佢自己唔知....
原帖由 yiyianki 於 2008-8-10 11:05 PM 發表

唔係咁既....得閒出多d街,....喺唔同地方都識下朋友...
咁就會易d了,....
咁樣會好易比人鬧同打.........................................................................
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-10 11:07 PM 發表

繼續................................
依家先返黎....但我要走了...
岩岩我媽打比我...叫我去車佢返屋企....
一係夜d返到黎...你仲喺度的話先再傾啦....
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-10 11:09 PM 發表

咁樣會好易比人鬧同打.........................................................................
我唔覺喎....識下朋友啫...
原帖由 yiyianki 於 2008-8-10 11:10 PM 發表

依家先返黎....但我要走了...
岩岩我媽打比我...叫我去車佢返屋企....
一係夜d返到黎...你仲喺度的話先再傾啦....
88啦...............................
原帖由 yiyianki 於 2008-8-10 11:10 PM 發表

我唔覺喎....識下朋友啫...
喺街度撩女仔,我做唔出................细個就會........................................
原帖由 yiyianki 於 2008-8-10 11:09 PM 發表

但佢自己唔知....
大家知不知啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-10 11:13 PM 發表

喺街度撩女仔,我做唔出................细個就會........................................
冇人叫你周街識女仔...
係朋友拉朋友咁識多d唔同既朋友...
好啦....換衫了....晏少少返黎再傾....拜拜
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-10 11:14 PM 發表

大家知不知啊
我諗個個都知....係得佢自己唔知....卡卡
我走了....聽日再同你傾啦.....拜拜
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-10 11:14 PM 發表

大家知不知啊
婆婆......知咩呀
原帖由 yiyianki 於 2008-8-10 11:14 PM 發表

冇人叫你周街識女仔...
係朋友拉朋友咁識多d唔同既朋友...
好啦....換衫了....晏少少返黎再傾....拜拜
朋友網有限公司
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-10 11:17 PM 發表

朋友網有限公司
你開架間野....???
原帖由 yiyianki 於 2008-8-10 11:15 PM 發表

我諗個個都知....係得佢自己唔知....卡卡
我走了....聽日再同你傾啦.....拜拜
知道啦..听日见..小心驾车
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥