返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-20 11:17 PM 發表

唉。。。阴影太大了。。我都是闪了。。。:019:
唔好走啊 二哥!!!!
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-20 11:18 PM 發表

你既头像Bb好得意:014:
多谢。。。 系我来咖!Q叻。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-20 11:17 PM 發表

唉。。。阴影太大了。。我都是闪了。。。:019:
我来..你走:onion03:
原帖由 yng 於 20/6/2008 11:21 PM 發表

多谢。。。 系我来咖!Q叻。。。
真既,好得意,你应该系女仔点称呼你
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-20 11:22 PM 發表

真既,好得意,你应该系女仔点称呼你
都系一句姐。。。叫yng得既啦!唔好甘客气。。。 我可以叫你夜夜吗?
光头佬,你赶走佐二哥:onion31: 作死啊!
原帖由 yng 於 2008-6-20 11:36 PM 發表
光头佬,你赶走佐二哥:onion31: 作死啊!
你....你.....
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-20 11:38 PM 發表

你....你.....
我乜啊? 你想讲乜?
原帖由 mickeybblim 於 2008-6-20 11:21 PM 發表

我来..你走:onion03:
唉。。你去看下前几张帖。。就知道我点解要闪了。。:019:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-20 11:41 PM 發表

唉。。你去看下前几张帖。。就知道我点解要闪了。。:019:
二哥,我会帮你出返dam气。。。唔洗怕光头佬。。。

回復 #639 yng 的帖子

:onion31: 你仲讲, 等下啊老友返黎又闹你架啦!
原帖由 yng 於 20/6/2008 11:26 PM 發表

都系一句姐。。。叫yng得既啦!唔好甘客气。。。 我可以叫你夜夜吗?
当然可以啦
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 cck_my 於 2008-6-20 11:47 PM 發表
唉。。cck兄。。你来帮我澄清啦。。。:019:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 cck_my 於 2008-6-20 11:47 PM 發表
我声张正义姐。。。。

回復 #642 wk.hoo 的帖子

咩事啊。。啊2.。?