返回列表 回復 發帖
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-20 11:55 PM 發表
咩事啊。。啊2.。?
阿大。。。他地讲我是西门啊。。:019:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-20 11:58 PM 發表

阿大。。。他地讲我是西门啊。。:019:
阿西门.hoo~~
入谷温人

回復 #645 wk.hoo 的帖子

你又多个英文名啦。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-20 11:52 PM 發表

唉。。cck兄。。你来帮我澄清啦。。。:019:
你叫到, 等我收集证据: 答案在第37页起

wk.hoo : 哈。。哈。。阿三走左。。我就来顶。。:014:

yng : 都系二哥你最好!锡晒你

kakaka1668888 : 比我睇到....糽杏出牆....偷食

yng : 我无啊!讲下咂。。。:onion03: 你。。。冤枉我!

ckhooi74  : kaka弟弟装啊2偷吃。。。

wk.hoo : 我地这D是好朋友的礼仪。。你咪误会。:024:
清者自清。。唔驶解释。。:onion31:
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-20 11:55 PM 發表
咩事啊。。啊2.。?
三佬搞乱档。。。。
原帖由 toyo88 於 2008-6-21 12:00 AM 發表

阿西门.hoo~~
都是你。。
今晚睇场大戏~~
入谷温人

回復 #650 wk.hoo 的帖子

冷静d啊2.。无做过就唔怕人地点讲。。
原帖由 cck_my 於 2008-6-21 12:02 AM 發表

你叫到, 等我收集证据: 答案在第37页起

wk.hoo : 哈。。哈。。阿三走左。。我就来顶。。:014:

yng : 都系二哥你最好!锡晒你

kakaka1668888 : 比我睇到....糽杏出牆....偷食

yng : 我 ...
噢。。cck兄。。有你就有希望。。
原帖由 toyo88 於 2008-6-21 12:06 AM 發表
今晚睇场大戏~~
你重在度起火。。。

回復 #652 ckhooi74 的帖子

:onion31: 你罪魁祸首呀, 辉哥!
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-21 12:06 AM 發表
冷静d啊2.。无做过就唔怕人地点讲。。
唉。。阿大。。。人言可畏啊。。。人言可畏啊。。。

回復 #655 cck_my 的帖子

又关我事。。?

回復 #653 wk.hoo 的帖子

我帮你出头!
原帖由 cck_my 於 2008-6-21 12:10 AM 發表
我帮你出头!
好彩有你。。。