返回列表 回復 發帖

回復 #657 ckhooi74 的帖子

:onion31: 因为人地家事, 你加把口讲啊2!

kakaka1668888 : 比我睇到....糽杏出牆....偷食

yng : 我无啊!讲下咂。。。 你。。。冤枉我!

ckhooi74  : kaka弟弟装啊2偷吃。。。

回復 #660 cck_my 的帖子

哈哈,我话kaka装啊2弹弓皆嚄。。。。
原帖由 cck_my 於 2008-6-21 12:13 AM 發表

kakaka1668888 : 比我睇到....糽杏出牆....偷食

ckhooi74  : kaka弟弟装啊2偷吃。。。 ...
啊2系我兄弟,我当然要出声呱。。
原帖由 cck_my 於 2008-6-21 12:13 AM 發表

ckhooi74  : kaka弟弟装啊2偷吃。。。 ...
big bro,你人真好啊..
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-21 12:18 AM 發表

啊2系我兄弟,我当然要出声呱。。
唉。。阿大。。搞人家的老婆。。可大可小的罪啊。。。阿大。。。救我。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-6-21 12:19 AM 發表

big bro,你人真好啊..
你家阵知道咩事了吗。。

回復 #662 ckhooi74 的帖子

几时讲过你啊2呀?

你一加把口就唔同晒!
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-21 12:21 AM 發表

你家阵知道咩事了吗。。
大概咯..
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-21 12:20 AM 發表

唉。。阿大。。搞人家的老婆。。可大可小的罪啊。。。阿大。。。救我。。。
咁你都无做过,怕咩嚄。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-21 12:20 AM 發表

唉.....唔玩喇..... .....啊2~我用人格担保你~:onion31:
入谷温人

回復 #663 mickeybblim 的帖子

我伸张正义!
大件事
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 toyo88 於 2008-6-21 12:23 AM 發表

唉.....唔玩喇..... .....啊2~我用人格担保你~:onion31:
算喇。。算了。。。大家唔好吵了。。。我退隐了。。。
原帖由 cck_my 於 2008-6-21 12:23 AM 發表
我伸张正义!
well done..
好多谢cck兄帮我澄清。。真心的多谢你。。无言的感谢。。。