返回列表 回復 發帖
原帖由 cammy8080 於 2008-6-21 07:19 發表

我都唔知去邊揾你:019:,又唔知你幾時上網,点揾喎???:019:
SORRY,怪错你,锡返 ,你好D吗?努力,虽然帮唔到D咩,但我帮你打气的 。我呢阵比较忙,不过WEEKEND比较OK,你得闲都可以PM我
有人吗?
原帖由 yng 於 2008-6-21 10:58 PM 發表
有人吗?
飘过~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 raytian 於 2008-6-21 11:04 PM 發表

338375飘过~~
天,你来佐。。。 今日好静。。。全部走晒去泡:onion03:
原帖由 yng 於 2008-6-21 11:07 PM 發表

天,你来佐。。。 今日好静。。。全部走晒去泡:onion03:
:onion14: ;;今天我在这里整天,只有看到huey,walala和夜吧了""
你这么晚还上的?
又无人佐。。。
原帖由 raytian 於 2008-6-21 11:10 PM 發表

:onion14: ;;今天我在这里整天,只有看到huey,walala和夜吧了""338378
你这么晚还上的?
挂住你地呃嘛。。。咪上来睇睇咯。。。:onion18:
原帖由 yng 於 2008-6-21 11:11 PM 發表

挂住你地呃嘛。。。咪上来睇睇咯。。。:onion18:
,,想着谁哦?
Hi 大家好!!
原帖由 raytian 於 2008-6-21 11:10 PM 發表

:onion14: ;;今天我在这里整天,只有看到huey,walala和夜吧了""338378
你这么晚还上的?
星期六系你地年轻人出去泡既日子。。。点解你会系度既?:onion14:
原帖由 raytian 於 2008-6-21 11:13 PM 發表

338380,,想着谁哦?
你地全部咯。。。:onion10:
原帖由 missing 於 2008-6-21 11:17 PM 發表
Hi 大家好!!
你来了。。。
原帖由 yng 於 2008-6-21 11:17 PM 發表

星期六系你地年轻人出去泡既日子。。。点解你会系度既?:onion14:
:019: 气油起了~他们都很少出来了''以前每个月出3-4次,,现在...1次吧了'''
原帖由 missing 於 2008-6-21 11:17 PM 發表
Hi 大家好!!
:onion05: ''你好啊''missing'
原帖由 raytian 於 2008-6-21 11:20 PM 發表

:019: 气油起了~他们都很少出来了''以前每个月出3-4次,,现在...1次吧了'''
果然影响好大。。。甘你咪自己出咯。。。去果度悉女仔 年轻人应该多D出去玩。。。成日对住电脑好唔健康