返回列表 回復 發帖
原帖由 蓝云 於 2008-11-28 01:01 AM 發表

哦。。。原来你们在我们进不到的地方啊。。。
你多多努力就可以進到了。。
原帖由 viento 於 2008-11-28 01:00 AM 發表

我又要做vip....
you have higher position in new house better than VIP here la !!
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 bourget 於 2008-11-28 01:01 AM 發表
you crazy or what !!
you still under my control !!
Did u forget in new house u under my control

回應 蓝云 第 848 篇文章

你想找她們,叫乜水帶你去就行啦
喵喵喵
原帖由 贱狼人 於 2008-11-28 01:03 AM 發表

你系豆腐党
我都暈啦
原帖由 yang5301 於 2008-11-28 01:02 AM 發表

你錢多過我
做麽上次你不買分阿
我D錢都唔知响邊度出嚟......
要几多分先可以做.vip呀
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 蓝云 於 2008-11-28 01:03 AM 發表

哇。。谁捉你去啊。。。
怎么那么快就放了你啊。。。
那個人現在徵婚所以不要我咯
呢樹好旺啊
原帖由 viento 於 2008-11-28 01:05 AM 發表

我D錢都唔知响邊度出嚟......
要几多分先可以做.vip呀
Ur family is too rich ^^
JUst need 600.000.000 is enough u to be VIp
原帖由 h2o 於 2008-11-28 01:06 AM 發表
呢樹好旺啊
你過來做麽阿??
找老婆
原帖由 yang5301 於 2008-11-28 01:03 AM 發表

你多多努力就可以進到了。。
哈哈。。。那我真的还要多多努力先啊。。。
原帖由 yang5301 於 2008-11-28 01:04 AM 發表

Did u forget in new house u under my control
you shut up !!!
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 feimiao0 於 2008-11-28 01:02 AM 發表
你做我煮飯婆已經足夠,唔好諗太多無謂野
只有人地煮俾我食, 從來冇人敢叫我煮飯, 連依個咁簡單的事情都唔知道, 已經証明你同我一D都唔熟....sorry啦
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
time to go out la.................
dim-sum !!
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 蓝云 於 2008-11-28 01:07 AM 發表

哈哈。。。那我真的还要多多努力先啊。。。
你可以叫麽水哥哥幫你ga
錢他很多