返回列表 回復 發帖
唔係!我係CHINA  GUANGZHOU

不過同你都好近啊
喵喵囡囡 發表於 2009-12-2 10:19 PM
廣洲......
咁又幾近wo......
지금자면꿈꿀수있다.하지만지금안자면꿈을이룰수있다
Good morning 喵喵
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
唔係!我係CHINA  GUANGZHOU

不過同你都好近啊
喵喵囡囡 發表於 2009-12-2 10:19 PM
我呢個月尾都要上嚟喎 ( 雲埔 & 河源 ) 近唔近妳架
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
廣洲......
咁又幾近wo......
oscarcola 發表於 2009-12-2 11:41 PM
就係啊!我搭火車,一陣就到啦!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
我呢個月尾都要上嚟喎 ( 雲埔 & 河源 ) 近唔近妳架
主任 發表於 2009-12-3 11:25 AM
差成幾個城市,點會近呢??

我呢度去河源都要3個鐘!!! 睇嚟你都冇乜誠意見我嘅
就係啊!我搭火車,一陣就到啦!
喵喵囡囡 發表於 2009-12-3 06:43 PM
一陣都要2小時呱.....
一陣都要2小時呱.....
oscarcola 發表於 2009-12-3 07:06 PM
好似唔使~~~~~~~~一個半鐘就到啦!
好似唔使~~~~~~~~一個半鐘就到啦!
喵喵囡囡 發表於 2009-12-3 07:17 PM
咁快咩....
咁快咩....
oscarcola 發表於 2009-12-3 07:22 PM
係啊!坐火車到深圳,再坐地鐵去香港就到啦

你落班啦?
係啊!坐火車到深圳,再坐地鐵去香港就到啦

你落班啦?
喵喵囡囡 發表於 2009-12-3 07:29 PM
咁又幾方便wo....
今日dayoff la.....
咁又幾方便wo....
今日dayoff la.....
oscarcola 發表於 2009-12-3 07:39 PM
你一個星期有兩日day off嘎???

咁 你幾時嚟探我??
你一個星期有兩日day off嘎???

咁 你幾時嚟探我??
喵喵囡囡 發表於 2009-12-3 07:57 PM
通常1日lo.....

吓.......廣洲我冇去過wo......
通常1日lo.....

吓.......廣洲我冇去過wo......
oscarcola 發表於 2009-12-3 08:26 PM
咁你就要嚟下啦
咁你就要嚟下啦
喵喵囡囡 發表於 2009-12-3 08:33 PM
嚟做乜ar......
嚟做乜ar......
oscarcola 發表於 2009-12-3 08:40 PM
嚟玩囖!!! 唔係可以點啊