返回列表 回復 發帖
入黎青蛙姐姐度坐下先
原帖由 h2o 於 2008-8-15 08:48 PM 發表
入黎青蛙姐姐度坐下先
要喝點什麼嗎...??
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
你开的贴啊。。。要进来看看了。。。
原帖由 miki1012 於 2008-8-15 09:27 PM 發表
你开的贴啊。。。要进来看看了。。。
開左好耐了....好少返黎傾...得閒只係入黎講一兩句...卡卡
原帖由 yiyianki 於 2008-8-15 09:28 PM 發表
開左好耐了....好少返黎傾...得閒只係入黎講一兩句...卡卡
你哪里人啊。。。广东好深哦。。。看不太懂
原帖由 miki1012 於 2008-8-15 09:31 PM 發表

你哪里人啊。。。广东好深哦。。。看不太懂
我是香港人,你呢...??
原帖由 yiyianki 於 2008-8-15 09:35 PM 發表
我是香港人,你呢...??
马来西亚。。。
我到咗啦..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-15 10:46 PM 發表
我到咗啦..
歡迎婆婆...等我去攞張 chair 比你坐先......
悶屎了....隻龜仲未返...
又比人霸住左啦唔洗問..........
原帖由 yiyianki 於 2008-8-15 10:47 PM 發表
歡迎婆婆...等我去攞張 chair 比你坐先......
好啊..舒服D架
原帖由 yiyianki 於 2008-8-15 11:49 PM 發表
悶屎了....隻龜仲未返...
又比人霸住左啦唔洗問..........
慢慢爬返来啊
我进来看一看!!
入來陪下你啦隻蛙.
外星貓E生
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-15 11:56 PM 發表

好啊..舒服D架
哈...搵到一張細細的...你夠坐嗎...??

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件