返回列表 回復 發帖
以前我都唔鍾意食魚,涼瓜,但係前幾年開始食嘅時後,就覺得好好食啦! 蝎子,我哋都係用嚟煲湯多!禾蟲蒸蛋囖!

有機會嘅,我驚你嫌棄我煮得唔好食皆 ...
喵喵囡囡 發表於 2009-12-19 11:39 PM
我一定唔會, 因為我好欣賞食物背後, 烹調嘅人係用心去處理的, 單係呢份誠意, 已經攞盡100分 喵喵太謙了, 我相信喵喵都係煮食能手
我一定唔會, 因為我好欣賞食物背後, 烹調嘅人係用心去處理的, 單係呢份誠意, 已經攞盡100分 喵喵太謙了, 我相信喵喵都係煮食能手
小飛機 發表於 2009-12-19 11:53 PM
好可惜啊!有好多嘢,我哋呢邊都冇得買,要去到好遠先可以買到好嘅材料~~~

我記得之前試過,幾個女煮飯俾一個男食,當時情景好搞笑
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
好可惜啊!有好多嘢,我哋呢邊都冇得買,要去到好遠先可以買到好嘅材料~~~

我記得之前試過,幾個女煮飯俾一個男食,當時情景好搞笑
喵喵囡囡 發表於 2009-12-19 11:56 PM
簡單材料都可以泡製美味菜式 唔知個男的是誰, 可真口福& 艷福都不淺呢
簡單材料都可以泡製美味菜式 唔知個男的是誰, 可真口福& 艷福都不淺呢
小飛機 發表於 2009-12-20 12:19 AM
咁又係@我個F以前個BF~~~
咁又係@我個F以前個BF~~~
喵喵囡囡 發表於 2009-12-20 12:25 AM
我想我沒此福份了
我想我沒此福份了
小飛機 發表於 2009-12-20 12:29 AM
有噶!!以後你女朋友都一定識煮俾你食
有噶!!以後你女朋友都一定識煮俾你食
喵喵囡囡 發表於 2009-12-20 12:38 AM
good evening 喵喵 我女友? 沒有呵!!!
good evening 喵喵 我女友? 沒有呵!!!
小飛機 發表於 2009-12-20 10:21 PM
你遲D就有噶啦!你咁靚仔,一定會好快就搵到~~~
지금자면꿈꿀수있다.하지만지금안자면꿈을이룰수있다
good evening喵喵
good evening oscar
你遲D就有噶啦!你咁靚仔,一定會好快就搵到~~~
喵喵囡囡 發表於 2009-12-20 11:41 PM
我想而家有啊 聖誕老人可以送個聖誕女郎給我嗎?

oscarcola 發表於 2009-12-21 12:35 AM
我返到嚟,你哋個個都訓曬覺~~~
我想而家有啊 聖誕老人可以送個聖誕女郎給我嗎?
小飛機 發表於 2009-12-21 11:26 PM
你有咁嘅願望,聖誕老人一定盡佢所能嘅!!
我返到嚟,你哋個個都訓曬覺~~~
喵喵囡囡 發表於 2009-12-22 03:09 AM
good evening 喵喵 今晚早d 上來啦