返回列表 回復 發帖
驚你話要退貨啊嘛!!人哋都唔係靚喵 ,但係~~~~~你後悔都冇得退貨囖喔
喵喵囡囡 發表於 2009-12-25 03:43 AM
吓......唔靚我唔要果喎但我都已經掛左喵喵係個身度lu, 喵喵都冇得say no
只襪你唔鍾意咩??點解會換做聖誕鈴嘅???
喵喵囡囡 發表於 2009-12-25 04:16 AM
其實3 個聖誕勳章, 嘉嘉問我要唔要嘅時候, 我第一眼已經揀左 2 號聖誕鈴, 但係原來 allex 哥哥已經送左隻襪俾我, 咁嘉嘉咪問我ok唔ok 囉, 我問嘉嘉係唔係可以轉架, 於是嘉嘉就幫我轉番鈴鈴喇
我又掛住喵喵係身度
吓......唔靚我唔要果喎但我都已經掛左喵喵係個身度lu, 喵喵都冇得say no
小飛機 發表於 2009-12-25 09:09 AM
唔靚你唔要?? ×2你肯定身癢頂啦!既然掛咗我喺你個身度,就放過你 唔係你準時冇様嘢
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
你今日搽左未呀
✔ ✘吊詭..
你今日搽左未呀
~嘉~ 發表於 2009-12-26 02:11 AM
未啊!等你啊嘛~~~
唔靚你唔要?? ×2你肯定身癢頂啦!既然掛咗我喺你個身度,就放過你 唔係你準時冇様嘢
喵喵囡囡 發表於 2009-12-26 02:03 AM
morning 喵喵 掛住你掛到實啦
你今日搽左未呀
~嘉~ 發表於 2009-12-26 02:11 AM
morning 嘉嘉 聖誕快樂, 今日 boxing day, 拆禮物未?
各位早晨。。
monring輝哥哥 
morning 喵喵 掛住你掛到實啦
小飛機 發表於 2009-12-26 09:44 AM
機機~~~~ 我好開心啊!點解成日唔見你嘅??
各位早晨。。
ckhooi74 發表於 2009-12-26 09:47 AM
大哥哥,你好!你得閒成日嚟坐下啦
機機~~~~ 我好開心啊!點解成日唔見你嘅??
喵喵囡囡 發表於 2009-12-26 06:13 PM
喵喵, 我今日去左行山呵, 而家好攰
喵喵, 我今日去左行山呵, 而家好攰
小飛機 發表於 2009-12-26 09:00 PM
啊????行山?我發覺你成日去行山過喔!怪唔知啦
啊????行山?我發覺你成日去行山過喔!怪唔知啦
喵喵囡囡 發表於 2009-12-26 10:26 PM
吓~~ 喵喵唔知機機係睇肉健將嚟咩
~我能抵抗一切, 除了誘惑~