返回列表 回復 發帖
原帖由 sos924 於 2008-8-16 02:22 AM 發表
咁看我
哈哈...我就知你忙什麼...看a片...卡
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 yiyianki 於 2008-8-16 02:22 AM 發表
五十萬呀...
輝哥只給我36萬....
即是我獎金沒了還貼多14萬出黎......
沒有了婆婆的獎金了.........
我可以赞助你50万
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 yiyianki 於 2008-8-16 02:23 AM 發表
收到了...不用怕...
好啊..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 chfong2 第 1292 篇文章

收着去啦,不要这么婆妈好吗?
原帖由 qqbubu 於 2008-8-16 02:24 AM 發表
我看得起你啊!
我都看好你
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-16 02:26 AM 發表

我可以赞助你50万
不用了...是我自己過錯了....我自己慢慢儲返啦...多謝晒婆婆
一个二个,不要就给我吧!哈哈!
原帖由 yiyianki 於 2008-8-16 02:29 AM 發表
不用了...是我自己過錯了....我自己慢慢儲返啦...多謝晒婆婆
畀左妳啦
原帖由 chfong2 於 2008-8-16 02:27 AM 發表
我要给回你多少? 快点给我知。 真是不好意撕
不用了....當我獎你啦...
原帖由 chfong2 於 2008-8-16 02:30 AM 發表
不可以这样的
就這樣吧,,,,,得閒黎同我傾下計便是了....好嗎...???

回應 yiyianki 第 1299 篇文章

你好大方啊!我喜欢!
原帖由 sos924 於 2008-8-16 02:31 AM 發表
畀左妳啦
做乜咁好人....做乜要對我咁好喎....人地明明話唔洗....