返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2007-9-13 04:01 PM 發表

我既时间好有伸缩性!!
好似而家甘,我就岩岩番到屋企啦。:onion05:
无法,鬼叫我系事头婆咩!:014:
真羡慕,我都希望有朝一日会有机会出人头地:014:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-13 04:07 PM 發表

真羡慕,我都希望有朝一日会有机会出人头地:014:
唔系话要hurt你,clark呢个行业又真系几难有出头。
你自己有无D乜野似样既沙纸先?
原帖由 vwwo 於 2007-9-13 04:16 PM 發表

唔系话要hurt你,clark呢个行业又真系几难有出头。
你自己有无D乜野似样既沙纸先?
我都知clerk无得发展,无变啦!!自己又无似样既沙纸:019:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-13 04:23 PM 發表

我都知clerk无得发展,无变啦!!自己又无似样既沙纸:019:
甘我建议你,报读番个课程啦!
起码,唔洗俾人睇死。
原帖由 vwwo 於 2007-9-13 04:24 PM 發表

甘我建议你,报读番个课程啦!
起码,唔洗俾人睇死。
我都捻过,呢排听到wawasan open university,
但系有钱ar ma......:019:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-13 04:27 PM 發表

我都捻过,呢排听到wawasan open university,
但系有钱ar ma......:019:
一定要上黎吉隆坡读咩??
芙蓉无咩??
原帖由 vwwo 於 2007-9-13 04:30 PM 發表

一定要上黎吉隆坡读咩??
芙蓉无咩??
我check过,芙蓉e+未有分行。。。:019:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-13 04:37 PM 發表

我check过,芙蓉e+未有分行。。。:019:
喔。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
乜芙蓉甘。。。。。。。。。。。。。。。。。:019:
原帖由 vwwo 於 2007-9-13 04:47 PM 發表

喔。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
乜芙蓉甘。。。。。。。。。。。。。。。。。:019:
计划明年会系melaka or seremban开分行:019:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-13 04:56 PM 發表

计划明年会系melaka or seremban开分行:019:
计划???咪即系未落实?!!!
不知我算不算靓仔?????
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-9-14 12:42 AM 發表
系咪真既似吴尊先???
原帖由 vwwo 於 2007-9-13 04:59 PM 發表

计划???咪即系未落实?!!!
系啊!!正在计划中!!

原帖由 vwwo 於 2007-9-13 03:11 PM 發表

我唔记得左嘛!
要甘大反应咩!
对不起啊!靓姐,我和火家的人吹水吹的多,所以现在好好火罗:019: !嘻嘻!《赖给火家》哈哈哈哈哈哈。。。。。。:onion05:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 terenceng 於 2007-9-14 12:42 AM 發表
喔! 靓到。。。。。靓到。。。。。 后面得瀑布,wOw靓到。。。嘻!嘻!靓仔到。。。當當声喇。。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件