返回列表 回復 發帖
good morning 喵喵, 今日唔使返工喎, 你去邊呀?
good morning 喵喵, 今日唔使返工喎, 你去邊呀?
小飛機 發表於 2010-1-23 09:36 AM
機機~今日我約咗個好好嘅F出去傾計,傾完計成個人好開心!!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
喵喵囡囡 發表於 2010-1-23 08:03 PM
唔見你一排...掛住添
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
喵喵囡囡 發表於 2010-1-23 08:03 PM
喵喵, 咁你有咩唔開心呢?
唔見你一排...掛住添
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-23 10:45 PM
有 幾掛住je~人哋都好掛住你!!
喵喵, 咁你有咩唔開心呢?
小飛機 發表於 2010-1-23 10:55 PM
我唔想再講賤男嘅事~~~~多謝機機關心 機機對我真好
我唔想再講賤男嘅事~~~~多謝機機關心 機機對我真好
喵喵囡囡 發表於 2010-1-24 06:41 PM
good evening 喵喵 機機都係賤男... 不過係對喵喵好的賤男
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
唔見你一排...掛住添
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-23 10:45 PM
撻撻都成日掛住喵喵架
good evening 喵喵 885067機機都係賤男... 不過係對喵喵好的賤男
小飛機 發表於 2010-1-24 08:24 PM
機機唔係賤男!不過~~~~~~對我好都唔錯wo!!
機機唔係賤男!不過~~~~~~對我好都唔錯wo!!
喵喵囡囡 發表於 2010-1-24 08:33 PM
我都好賤架, 你快d 掛我係你心口度啦
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我都好賤架, 你快d 掛我係你心口度啦 885075
小飛機 發表於 2010-1-24 08:40 PM
啩喺心口度就好嚴重嘎la!!都係暫時啩住喺個手機度先~~
啩喺心口度就好嚴重嘎la!!都係暫時啩住喺個手機度先~~
喵喵囡囡 發表於 2010-1-24 11:03 PM
唔制, 我要對你體貼d
good afternoon 喵喵
唔制, 我要對你體貼d
小飛機 發表於 2010-1-24 11:09 PM
你 想點體貼呢???你想我掛你係邊度??
你 想點體貼呢???你想我掛你係邊度??
喵喵囡囡 發表於 2010-1-25 09:01 PM
都話心口咯 最深層果隻喎