返回列表 回復 發帖

[自拍] 我2年冇剪過...今次終於扮死狗去剪....

,  描述: 2年啦=.=
單選投票, 共有 379 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限
我本來都唔係好捨得=.=..
* e. g( k8 m4 y1 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但係因為好大把頭髮...
" R! L0 y0 U" s+ t& mwww2.tvboxnow.com而且夏天好熱..
, w: _# H9 j2 M* G我終於將我留o左2年的頭髮剪o左了=.=........tvb now,tvbnow,bttvb2 b& q+ |* P' d# o9 x4 ^: |% c
剪o左15寸......公仔箱論壇, }4 \/ g8 l$ J* o6 P' F" v2 u) b
雖然唔係幾捨得公仔箱論壇. r9 l" U6 ^3 w/ j# n, X
但係有d人話都幾得意
( b; F! m4 n+ N! ztvb now,tvbnow,bttvb所以都唔會後悔 =]2 @) Z0 y2 F! U: |% {' J1 N' H! ?
比d意見..8 }6 w1 L; ^& S& t; o) D
同埋呢..
/ u- u) I: J; h3 w( z( q# L我係有d跟住我個偶像YUI剪的=.=....公仔箱論壇* O, y& ?" b" N6 j  V/ Y

7 ?2 I; E' s3 o% p/ w: i% X- w[ 本帖最後由 Ca. 於 2008-12-11 02:21 PM 編輯 ]

評分次數

• woodstock1221

短d好~~
入谷温人
点睇都系o甘靓女~
4 w2 I. `* y0 k+ B, ^& m公仔箱論壇我支持丫!!!
:014: 貌似无咩唔同...

回復 #4 pigufo 的帖子

原帖由 囉你命3千 於 2008-5-2 08:44 PM 發表 % C+ Y2 e8 q7 t' H/ c! f4 _
係囉 我都覺無乜分別  可能短頭髮易弄髮型吧
公仔箱論壇# p4 R( Z( w, T# |
本來我想剪到咁
* F2 w* }9 V! h, v" |+ @但係驚o個個野剪得唔好...公仔箱論壇9 D' p+ @- m* g' f# I6 D
會好似個.....TB -.-
8 \/ r* B4 [8 K) Pwww2.tvboxnow.com所以剪o左呢個先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thx for sharing
  2 年冇剪..
2 _6 q+ g  D0 u+ K  m) Btvb now,tvbnow,bttvb我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
原帖由 ed_teck 於 2008-5-2 09:41 PM 發表
4 l8 Z5 u; c8 C  2 年冇剪..
+ m, }: @: M8 P' o! s. |9 n- Y. iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
2 J, M3 X3 ?" Q* y( ~6 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝 =]
( l$ ]0 S  S( H! B( D8 J3 q( [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都有d唔捨得....

回復 #6 Ca. 的帖子

唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14:
3 M, g2 \) M' D- p' U嗨..阿爺,你都系度啊
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
完全靚晒
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 09:53 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb' E2 t3 J+ s, ~; G* P
唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14: tvb now,tvbnow,bttvb4 \6 R/ Z% o: e3 @
嗨..阿爺,你都系度啊
4 \' Q( b* ]- ^2 lwww2.tvboxnow.com多謝
! @5 b2 w; H! w- e; M) }! I- dwww2.tvboxnow.com我淨係驚比人話tb=.=
原帖由 ravedoggie 於 2008-5-2 09:57 PM 發表 + g+ w# e# B  l
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
www2.tvboxnow.com" b9 r" C* N7 n7 ~6 m# q
唔...
& o6 j2 X: g9 {' `8 d; Wtvb now,tvbnow,bttvb多謝  =]
如果妳真的剪阿YUI的髮型.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 Z$ L) J  b) i) q
應該都幾好睇唔錯喔.公仔箱論壇9 S) _" q" h, h/ z5 s7 e
下一次試試看.