返回列表 回復 發帖

[自拍] 我2年冇剪過...今次終於扮死狗去剪....

,  描述: 2年啦=.=
單選投票, 共有 379 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限
我本來都唔係好捨得=.=..www2.tvboxnow.com1 }8 u: Z2 J8 A) ]4 J4 u) B" Z7 u
但係因為好大把頭髮...tvb now,tvbnow,bttvb2 X+ `( Y8 s2 k% s% A: L4 i- B
而且夏天好熱..
- Y8 _6 b7 H: s" htvb now,tvbnow,bttvb我終於將我留o左2年的頭髮剪o左了=.=........TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& n' G1 a* h% _' {
剪o左15寸......
& s! ^7 S* N8 o1 e6 m+ R/ v雖然唔係幾捨得www2.tvboxnow.com! }1 x' |, D# x+ k5 [/ t
但係有d人話都幾得意& d  g6 }7 ?6 n, k$ z  e/ J
所以都唔會後悔 =]公仔箱論壇, b% ~) [! W; a5 Y
比d意見..
* n+ T" \9 ^# f2 d同埋呢..
. S. z3 m  Z( s% i* t0 @4 c我係有d跟住我個偶像YUI剪的=.=....
2 }# Z/ d9 V% A7 r: {7 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ |3 t' ?1 o7 D- m* r[ 本帖最後由 Ca. 於 2008-12-11 02:21 PM 編輯 ]

評分次數

• woodstock1221

短d好~~
入谷温人
点睇都系o甘靓女~
& q' z4 ~: V' sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我支持丫!!!
:014: 貌似无咩唔同...

回復 #4 pigufo 的帖子

原帖由 囉你命3千 於 2008-5-2 08:44 PM 發表 / y! a8 G8 s& Q$ _$ C3 v; {' ^
係囉 我都覺無乜分別  可能短頭髮易弄髮型吧
' c& L$ j- h, h" T8 ]本來我想剪到咁
" Q. `; K% B2 Z: G. U$ C1 h5 lwww2.tvboxnow.com但係驚o個個野剪得唔好...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" Q7 k5 _2 U3 ^7 b+ |
會好似個.....TB -.-! [1 [% \: z% {; X* z6 [) d
所以剪o左呢個先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thx for sharing
  2 年冇剪..
' c) V1 R; v& A' i% y我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
原帖由 ed_teck 於 2008-5-2 09:41 PM 發表
( i% k' V$ H4 \1 a. k8 f8 _tvb now,tvbnow,bttvb  2 年冇剪..www2.tvboxnow.com5 T& J3 x7 M" J9 h; O
我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; m, u8 }$ n' ?" P/ y/ d
多謝 =]
6 Y6 f& b& h3 twww2.tvboxnow.com我都有d唔捨得....

回復 #6 Ca. 的帖子

唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14: www2.tvboxnow.com5 i4 h& i7 C- g+ v9 x% Z
嗨..阿爺,你都系度啊
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
完全靚晒
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 09:53 PM 發表
4 H) @$ _7 q: H' w& e( YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14: www2.tvboxnow.com1 L/ s  @" v6 ]- Q
嗨..阿爺,你都系度啊
" u' N9 x' `4 J5 c* a$ Htvb now,tvbnow,bttvb多謝
; U3 `, g5 L# [, @8 vwww2.tvboxnow.com我淨係驚比人話tb=.=
原帖由 ravedoggie 於 2008-5-2 09:57 PM 發表
$ h4 l, C$ B1 Q公仔箱論壇ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
: G! `+ B5 U8 J5 V* Ltvb now,tvbnow,bttvb唔...
+ m  o' Q; p( U& d; ntvb now,tvbnow,bttvb多謝  =]
如果妳真的剪阿YUI的髮型.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( o( B# w% |, V6 Q
應該都幾好睇唔錯喔.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ k- \3 I6 ~& m) i
下一次試試看.