返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-23 01:40 PM 發表

是咯。。至型是你了。。

老2你终于承认啦!!!
原帖由 miaomiao88 於 2008-12-23 02:31 PM 發表

老2你终于承认啦!!!   
但是。。至扮靓个只是你咯。。有时有自知之明是好的。。但是你就。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-23 02:50 PM 發表

但是。。至扮靓个只是你咯。。有时有自知之明是好的。。但是你就。。。
就系点 j??
原帖由 miaomiao88 於 2008-12-23 03:13 PM 發表

就系点 j??
后面就真是有想象的空间的。。看见前面的话。。真是忍唔住要爆你樽的个只咯。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-23 03:25 PM 發表

后面就真是有想象的空间的。。看见前面的话。。真是忍唔住要爆你樽的个只咯。。
哈哈哈哈,甘激咩??
原帖由 tingx2 於 2008-12-23 11:38 AM 發表

是??边方面啊?
哈哈哈。。我得闲就会缠住他。。
我点知道J...    我不是'人'既边个

应该是虫缠住你啦..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-12-23 04:14 PM 發表

我点知道J...    我不是'人'既边个

应该是虫缠住你啦..
只人头先有出现,应该问下他。。
哈哈哈。。。虫虫讲我地没分你我的。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-23 04:24 PM 發表

只人头先有出现,应该问下他。。
哈哈哈。。。虫虫讲我地没分你我的。。
只人出现时间同我不岩 撞不到..

等今晚看下 到他冇...

好羡慕的一对猪虫恋..
原帖由 mickeybblim 於 2008-12-23 04:28 PM 發表

只人出现时间同我不岩 撞不到..

等今晚看下 到他冇...

好羡慕的一对猪虫恋..
哈哈。。 今晚只人有你陪了。。
你都可以的。。你可以搵个人来搞个正常人之恋。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-23 04:36 PM 發表

哈哈。。 今晚只人有你陪了。。
你都可以的。。你可以搵个人来搞个正常人之恋。。
我不洗只人陪我..

我找只猫&猪爷爷好过啦... '人'不适合我
原帖由 mickeybblim 於 2008-12-23 04:40 PM 發表

我不洗只人陪我..

我找只猫&猪爷爷好过啦... '人'不适合我
但是只人要人陪。。
猫猫??咪变猫婆恋??
爷爷??你想变猪婆婆啊??
原帖由 tingx2 於 2008-12-23 01:08 PM 發表

没野讲就唔好讲咯。。
死猪人妖.......................................................................................................................死猪人妖.......................................................................................................................死猪人妖.......................................................................................................................死猪人妖.......................................................................................................................死猪人妖.......................................................................................................................死猪人妖.......................................................................................................................死猪人妖.......................................................................................................................死猪人妖.......................................................................................................................
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-23 04:50 PM 發表
死猪人妖.......................................................................................................................死猪人妖................................................................. ...
小心俾人捉到你灌水啊。。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-23 04:53 PM 發表

小心俾人捉到你灌水啊。。。
久久1次.... 不用紧的...
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-23 04:59 PM 發表
久久1次.... 不用紧的...
哈哈。。我去打小报告。。