返回列表 回復 發帖
原帖由 yng 於 2009-2-13 03:24 AM 發表

好耐无见啦...米奇...最紧好吗?过年去佐边度玩?又到情人节啦...去边度庆祝呀?
我孤孤单单的。。。。。。。。一个人。。。。。。。在家睡觉!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 yng 於 2009-2-13 03:24 AM 發表

好耐无见啦...米奇...最紧好吗?过年去佐边度玩?又到情人节啦...去边度庆祝呀?
都算好好啦...,过年去penang..

点庆祝啊...听日就是啦
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 wk.hoo 於 2009-2-11 12:47 PM 發表

你唔是已经忘记我地咩??
忘记你是心肝宝贝吗
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 dicksonkhan 於 2009-2-13 04:03 AM 發表
我孤孤单单的。。。。。。。。一个人。。。。。。。在家睡觉!
在家睡觉好幸福啦
條骨都無佐lu
大家晚上好。。。。
美女,你究竟去咗边啊??。。。。。。。。。。。
原帖由 yng 於 2009-2-13 03:21 AM 發表

我点会忘记你地呀?甘讲我...衰二哥...
嘿嘿嘿。。。你来啦。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
潮流也要看看自己的钱包叻! 没钱何来潮流?

回應 vwwo 第 4884 篇文章

我哩排无机会上网因为电脑俾2个细佬霸住佐。。。

回應 mickeybblim 第 4880 篇文章

我去佐pavilian行街睇赤壁2。。。

回應 william仔 第 4883 篇文章

你好呀。。。得闲上黎坐。。。
靓女,真的好久没见到你啦!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 yng 於 2009-2-17 09:46 PM 發表
我哩排无机会上网因为电脑俾2个细佬霸住佐。。。
咁你咪好凄凉囖??

回應 dicksonkhan 第 4890 篇文章

无好意思。。。如果有时间就上msn揾我啦。。。

回應 vwwo 第 4891 篇文章

差唔多咯。。。如果想揾我可以msn或者call我。。。