返回列表 回復 發帖

[出賣] 我都來出賣。。。

我覺得佢好靚。。。。喜歡佢[可惜冇膽講T.T]
2 b# i1 ?; d! z8 X2 i, J( Y
  @, }/ }6 _+ JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[ 本帖最後由 ~keer~ 於 2007-10-6 12:37 PM 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
多謝分享...  h) k: Q  e! [  J# ^: g
慢慢黎啦
我会鼓励你去同据表白,苏州过后无艇塔。。。:onion05:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
我都想加油。。。可惜- o9 y' b% H# W0 `9 O
佢已經有男朋友T.T
甘我只可以祝福你!!如果有缘,一定可以一起!!

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-25 11:53 AM 發表
3 O" v5 w  q6 A5 \2 C! kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 甘我只可以祝福你!!如果有缘,一定可以一起!!
公仔箱論壇+ X& k" i" O; W  x
雖然我好想同佢一起
* j" }; X9 t! N$ }$ t  e公仔箱論壇但係都唔想佢同男友分手www2.tvboxnow.com# c/ C. W: t8 ]" J- M8 A
唔想佢唔開心
原帖由 ~keer~ 於 2007-9-25 12:04 PM 發表 公仔箱論壇$ `+ r* m- h( R. A3 p2 s
tvb now,tvbnow,bttvb4 H4 |7 a: T( A
雖然我好想同佢一起
2 d! r( q& q5 |" V$ K# o7 }& E$ }; s0 i但係都唔想佢同男友分手
& C! H6 s& J; _唔想佢唔開心
1 L2 h8 A) K6 I; K0 R公仔箱論壇睇來好矛盾下.. 做好朋友喇..
" ^% M4 _4 R7 i$ R男女友未必做得耐, 但是好朋友可以做一輩子, 甘樣計法你賺好多.. ^^
加油呀~sup u

回復 #7 ed_teck 的帖子

sometime be fren is more easy than be b/gf , c; {% _: ^  T1 r) |
if u really don love he....better tell lah...if no suffer..
1 @: {, f. e( [3 M4 e" W) Y公仔箱論壇if u love.....than anything happen oso don betray this feeling
原帖由 ed_teck 於 2007-9-25 01:41 PM 發表
( G, k! A) V2 U5 u  Z  d
- b1 n9 Y3 T+ t0 s1 \公仔箱論壇睇來好矛盾下.. 做好朋友喇..公仔箱論壇9 q6 X+ `! m" q/ \) e
男女友未必做得耐, 但是好朋友可以做一輩子, 甘樣計法你賺好多.. ^^
tvb now,tvbnow,bttvb4 \- b( u6 A, J/ s3 Z
公仔箱論壇; _0 t) k6 _+ P4 L, C% G$ F( i
同意~同一想法~~~ 好朋友决对赚啊!!!!! 我支持做朋友!!! 分分钟擦出爱火花~ 冇人知。
/ r" ~; D  d, ?$ K加油啦,弟弟。。。
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
佢好像同男友吵架就快要分啦。。。。。
6 C& k- H5 i# QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我應該同佢講嗎﹖﹖
原帖由 ~keer~ 於 2007-9-25 07:13 PM 發表
4 s6 g. s7 p- w( K" y  A. k' [' Y佢好像同男友吵架就快要分啦。。。。。
$ {! |1 h5 b) p公仔箱論壇我應該同佢講嗎﹖﹖
0 s0 t! u/ h; t; X1 D5 y7 r) wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。千萬唔好.. 肯定失敗... 乘虛而入尼家野已經唔work.. 分分鍾得不嘗失..
6 o. W5 z1 [4 m公仔箱論壇我建議你做好一個好朋友的本份, 陪佢渡過最失意的時間..
靓????
  x( s( G' n0 H$ P麻麻地喔..........tvb now,tvbnow,bttvb9 V$ C) _. z( {, L8 _
. ~2 R: n. \' U. H% l) G

! B6 M7 H# s* o. e0 {( M1 U% {! Gwww2.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 H! ^  Q* m6 [/ F" I5 D/ P
:onion05: 公仔箱論壇8 N- C) s* |/ r. a% z' ], M
(本人立场,只供参考)
i thought she had a boyfriend already
She looks like she just woke up...www2.tvboxnow.com) e5 R' e7 |* w3 f' k5 b! e
she is ok la