返回列表 回復 發帖
網上資料或者佢地自己講都好少係真實高度... 就好似啲男藝員咁.. 有幾多個好似馬明或馬德鐘咁講真實高度吖! 馬明真係有6呎架.. 馬德鐘就6呎多啲.. 其他啲男藝人幾乎個個都話自己6呎架.. 一係5呎9或者10.. 但個個都矮 ...
! x1 Y, W8 V# J' ]# A2 D- \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-5-8 01:10 AM
; C3 P3 K7 F6 k* c1 Q: C; f# g
我知唔準架,玩下笑完就算啦,好唔好?please.......
Thank you leekwoklam for the prize!
' o: h( f$ k8 b  z公仔箱論壇www2.tvboxnow.com0 X% g8 n' |1 S5 j( U0 J1 \1 i
I agree with 大文細佬 as there is no real trustful source for the answers.  I judge the girl heights by watching the first nine episodes.  Base on what I see, 吳燕 ...: E3 g+ ~3 e1 G/ d5 P
Pedestrian_A 發表於 2014-5-8 04:24 AM
tvb now,tvbnow,bttvb2 l* t) J3 V0 p. X; q

4 E: Z5 O: T- ptvb now,tvbnow,bttvb你唔講我都唔知添... 真係要睇真啲先至得.. 38好巨下呀
: y6 A( ?7 T* G9 h9 etvb now,tvbnow,bttvb我知唔準架,玩下笑完就算啦,好唔好?please.......公仔箱論壇/ Q" k* U, K! s% v* d' D9 G% c5 E
leekwoklam 發表於 2014-5-8 08:55 PM
tvb now,tvbnow,bttvb. D+ a. ~8 E" G0 v
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) j/ }3 E" d9 t
都係想比個真相大家知啫.. 你唔好嬲我以為我challenge個game呀....其實個個都想高啲嘛.. 唔想面對現實.... 我都係呀... 我都想高啲呀...我諗我同吳嘉熙,陳嘉寶同埋賴慰玲差唔多咁高喇.. 但我無163以上囉..個王敏奕仲誇, 矮吳燕菁咁多居然話自己同佢一樣咁高
% D9 D) m* F  C/ P8 v% A3 C3 [

8 @" _0 o- r5 ~4 l都係想比個真相大家知啫.. 你唔好嬲我以為我challenge個game呀....其實個個都想高啲嘛.. 唔想面對現實.... 我都係呀... 我都想高啲呀...我諗我同吳嘉熙,陳嘉寶同埋賴慰玲差唔多咁高喇.. 但我無163以上囉 ...公仔箱論壇' ~' g  L0 Y, y) S8 O
大文細佬 發表於 2014-5-9 01:15 AM
$ q0 D3 E( ^: i0 L/ r+ Ztvb now,tvbnow,bttvb 唔緊要咯,比個話題你哋笑同玩之嘛。
+ y1 E. b1 p. l( mtvb now,tvbnow,bttvb想派獎係因為Vandas版主贊助我,係喎,細佬為何唔參加嘅?
what is the question?
, x! Y: k3 C8 m6 @4 W& B, C2 W公仔箱論壇 唔緊要咯,比個話題你哋笑同玩之嘛。
/ e! N% J2 }1 L/ l0 r. M# T! P想派獎係因為Vandas版主贊助我,係喎,細佬為何唔參加嘅?公仔箱論壇& j4 P4 Q6 g, Z; V) J3 h2 e! C& [& v( v: s( K
leekwoklam 發表於 2014-5-9 10:31 AM
4 q0 G% W2 p* e) U; }$ P
% I/ X: B# J% T' Z  V+ K$ |) c公仔箱論壇因為我睇到個帖時已經遊戲完咗
& g$ H/ f7 N* g; k$ V" B

) X$ }4 I+ S3 w8 H6 }5 q9 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為我睇到個帖時已經遊戲完咗
! X& V$ v( C1 X大文細佬 發表於 2014-5-10 01:11 AM
公仔箱論壇& s3 n& T; Y% _. `5 |" `
而家又有母親節活動,請多多支持。
答案已 pm 給你
答案已 pm 給你
母親節獻禮答案已 pm 給你
答案已 pm 給你
答案已 pm 給你
母親節獻禮 -  300000 TVB元派獎活動TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( L) j* k9 W$ A- `( d; J" a& C
M Club7位女神中,喺現實生活裡面,有邊四位而家已經成為媽媽(養母都算,但不包括助養、靈嬰及養鬼仔或貓狗)?
1 [7 w2 W" ?  ]8 n) |/ J+ [+ Mtvb now,tvbnow,bttvb     四位媽媽包括 :李若彤 / 李麗珍 / 葉蘊儀 / 陳慧珊 / 張慧儀 / 袁潔瑩 / 江欣燕

/ x. ?0 f0 m: n8 s
" D' N5 J% m( }- S' W 5 t) v  a2 |6 |
母親節獻禮獎品已發放,以下各位全部答啱,皆大歡喜。
4 o) i- W$ h9 b$ X8 ~- K5 u' Z公仔箱論壇

- r( s1 U9 q6 D: K/ v; z( `公仔箱論壇Pedestrian_A2 D( n# I* n/ M) S
zzleezz
" Y- _. |' W7 F+ f4 K1 kwww2.tvboxnow.com大文細佬www2.tvboxnow.com) X4 L( y) }  Y1 C7 d# D/ ?
chy25
6 J; x& f, @, |4 n$ @mecaca
/ u9 q+ H; f9 A* r1 `, Utvb now,tvbnow,bttvb' `% ^" H; ]+ \" ?0 n1 h
公仔箱論壇- Q: h9 L( D  R, a# J% |
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我都以為陳瀅係最高架