返回列表 回復 發帖
最後,我真係建議無記多啲播出「香香」跳舞片段,話唔定班"宅男"會將佢Replay又Replay跟住跳,又話唔定收視率都會因此飆升哩。6 e1 y3 z/ \/ N/ |' y$ r0 Y6 W% P
tvb now,tvbnow,bttvb$ |4 s1 g% `5 }6 n5 r' V
公仔箱論壇; X! |, `& E* h% S

, J1 h6 h( _& ~; ~, Q6 ^& U! c
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
! _5 c  G8 A- z- `2 ?: n
. f5 g% g9 l9 f, l3 ?& z! ]www2.tvboxnow.com係呀,次次聽到都鬼咁開心,因為聽完啲「初鍊」回憶一次又一次走番晒出嚟.....8 E" i! o+ x  b; }
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:53 PM
8 a! U) F+ l7 L# X9 @# s1 E" M公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb" U. x0 j1 U" v( i5 B* E( m1 R) q
「初鍊」<--你係咪台山人呀?.. 發音同我姨丈一樣架
# \$ D+ k" I) j2 I1 G4 _  UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ C$ P* f' M5 ^) TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬,你嗰啲評論真係好鬼抵死啜核。+ |* E# T# Z7 Y+ f/ v' h, r# U# U

' `1 z5 G' c& N8 W) U, qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。阿彤姐真係無得呃人嘅囉,尤其近shot嘅眼窩凹陷形態,真係有啲恐怖片feel.....
- Q+ U8 w4 c3 i4 g
( J/ K! e, l) vwww2.tvboxnow.com至於陳慧珊都有啲乾乾瘦瘦,不過因為做奸角,佢嗰個有啲啲尖尖角角嘅面形,反而又幾夾咁 ...www2.tvboxnow.com( o5 {& L- o( m/ O& [2 N3 {
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:49 PM
& {, t/ ~% X! p) X1 Z( I/ @5 Zwww2.tvboxnow.com
+ a# J, q0 |1 I; v. b3 |公仔箱論壇陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
tvb now,tvbnow,bttvb. F- C/ X- [$ E& @2 V) Y. d

1 p4 a# r! I, |. [) g1 Ktvb now,tvbnow,bttvb陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 q, T3 h# n! z9 R2 L0 V
大文細佬 發表於 2014-5-2 12:22 AM
tvb now,tvbnow,bttvb" q* |/ F0 Y6 l" \0 m
咁又係,佢老公好似又話生意失敗又破產又盛,係幾飽歷風霜feel嘅。
小詩傳授「虎鶴雙形」TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" Y7 W; [7 p0 l8 d/ v
( J2 I+ |5 V. R: |
tvb now,tvbnow,bttvb, _3 M+ K  m, y8 B! M
真係有拳譜參考架。
, P+ A9 n7 I6 C' k3 `1 R8 D公仔箱論壇: U2 v  W; z, y
「初鍊」
( y* w; m- F) n5 M" g) v& U: O) G大文細佬 發表於 2014-5-2 12:18 AM
- }) `$ J1 I5 |. A$ o" [tvb now,tvbnow,bttvb「初鍊」=「初戀」(唔知鄉下係台山、中山、新會......添?)
小詩傳授「虎鶴雙形」
9 h9 ]9 [0 p! J! `+ n2826596282659828265975 k. M9 ]6 E8 p( D5 H
2826599tvb now,tvbnow,bttvb, P, _9 C4 M4 L* g: n& O  j
真係有拳譜參考架。
- Y4 v1 {( z8 W+ J5 n6 F9 q  S- vleekwoklam 發表於 2014-5-2 11:22 AM
5 S& h& h( s3 S- k7 r. s+ R( F
出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子   公仔箱論壇' f. g( W7 ^5 {

0 }8 U6 U7 V, J% z- e' }- ]/ ?
睇呢班阿姨級好唔好睇架???
好多女神啊!!
公仔箱論壇+ J: X8 c3 J% `) f
出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子  
9 g# n& k2 W; R4 G+ o% Ftvb now,tvbnow,bttvb2826645
9 H+ }7 ?8 M, y; }% }' H2826644
' e! W/ w- U6 Q" `* E) _- X7 ?www2.tvboxnow.comtimmaxsing 發表於 2014-5-2 12:23 PM
( `1 r: H0 R' P  R. \2 A; S  y8 @0 Jtvb now,tvbnow,bttvb哈哈J神,我以前讀書時真係跟阿sir學過兩年功夫架,不過唔係洪拳,係太極柔功門。

# j) ], u* B+ n) d: Btvb now,tvbnow,bttvb各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
, H2 Q2 v# R) V9 t8 T6 P! Zwww2.tvboxnow.com各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
3 c, j! h6 _. a1 wleekwoklam 發表於 2014-5-3 03:57 PM
' b2 p3 J. x+ b! @: m  Q( i有無放大鏡
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute
$ @1 l# ^+ I  ~. ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有無放大鏡www2.tvboxnow.com/ P8 w' ]# X% Z
chy25 發表於 2014-5-3 06:49 PM
www2.tvboxnow.com, ]' n' F1 D) W, C; [1 Q, a
哈哈,chy25,你個肖象咪係放大鏡囉。
' I; q1 Z0 t* u. x- kwww2.tvboxnow.com香香佢咁乖,唔介意企後排嘅。
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute 。。。
+ c1 [/ [5 ?2 i. O$ w- \, L香香好可愛。