返回列表 回復 發帖
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會打我囉.. 仲會好傷心添. 好采我唔係咁哀架啫!
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  {. @2 j, D2 X) o. J2 @
大文細佬 發表於 2014-5-7 01:15 AM
tvb now,tvbnow,bttvb, q; [) v$ M  t
大佬,一早就想揼佢好耐啦, 當媽咪冇到。仲有阿有勿理由唔帮媽咪帮嫲嫲,搞到個賓妹都虾小詩。我一定唔會同呢個奶奶一齊住,一係搬出去.一係离婚!
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-5-7 12:05 PM 編輯 公仔箱論壇/ u; a  T& V1 `
tvb now,tvbnow,bttvb/ C' \7 K$ V. W5 Q1 v' ]
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會 ...3 a9 r( e* F5 k5 R. @
大文細佬 發表於 2014-5-7 01:15 AM
( R3 u( K! H3 L% swww2.tvboxnow.com
8 M% u! y+ e. Q$ wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀,成個黑面神咁,細佬你代我醒多佢一野吖,唔該晒你。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?tvb now,tvbnow,bttvb4 L, M% p' H, h! y& `6 r8 s; L8 p: j
# Q; n1 k( ~0 p: `0 A7 K& \  t公仔箱論壇大佬,一早就想揼佢好耐啦, 當媽咪冇到。仲有阿有勿理由唔帮媽咪帮嫲嫲,搞到個賓妹都虾小詩。我一定唔會同呢個奶奶一齊住,一係搬出去.一係离婚! ...
; L7 K; {" [7 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-5-7 10:14 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 A# X+ d4 m( ^- E
公仔箱論壇' \; X7 J& r* h3 M+ ?
佢唔止當媽咪無到呀.. 直情係變態呀.. 有乜可能攞媽咪嘅醜態公諸於世架? 之前只會覺佢勢利, 邊個有權就幫邊個... 但睇到佢媽咪拍廣告呢part, 我基本上會諗呢個女係咪親生架
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?
: H. o& C& n6 ^* |www2.tvboxnow.com2830332
( x( V1 ]0 i) X- j$ Q, O# ~www2.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-5-7 12:02 PM
tvb now,tvbnow,bttvb* R; J0 _: v  i& K1 f0 ^9 X; M
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: x0 c9 S9 N/ ^/ Y4 h" Q
佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪
www2.tvboxnow.com, ~9 q" Y; Z( D2 n) o( @3 ^+ o% L
tvb now,tvbnow,bttvb5 \  w1 Q1 X5 f& e
佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪
8 k" D& u" ~6 T/ ~0 S8 k公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-5-8 12:45 AM
tvb now,tvbnow,bttvb+ p; ?% F/ z! v+ s# m
我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......
小詩又拍廣告公仔箱論壇8 i* ~$ Y1 T+ i0 g. D
8 L* o4 l1 ~4 e" d7 v; ]我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......公仔箱論壇/ R, G$ @1 J0 z! ]
leekwoklam 發表於 2014-5-8 08:34 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: q% w4 g3 C2 v! X( K
tvb now,tvbnow,bttvb7 a3 K$ h+ i4 K& f2 n1 w, f
咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架
www2.tvboxnow.com5 ^4 e' o7 A, O$ ?1 C" Z. Q

4 ^. s6 y" Q$ O2 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架) n& Y& x0 U" U
大文細佬 發表於 2014-5-9 01:01 AM
www2.tvboxnow.com+ ^& o# f" y- ?) e: Y3 G
咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?
; W+ c- Z' P9 }- E玩時玩你小心啲喎。
想讚選角出色,形態上呂姍同張慧儀好有母女相,我好有興趣想比較張慧儀十年後,個樣同現今姍姐會否有七成似?
) n% B! r8 _( I% a" p" }; jwww2.tvboxnow.com

6 ^3 o7 H  a* \5 Ztvb now,tvbnow,bttvb
4 A' d/ l  O8 ?. A公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb' k! D9 [) v8 `) Q
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
+ T- ^6 E6 O# }2 n公仔箱論壇咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?5 G+ _( ?! I( M6 z0 _: B
玩時玩你小心啲喎。, @3 z8 B9 ?0 d: N" }8 P: V
leekwoklam 發表於 2014-5-9 04:35 PM
* F( P8 |. A) r1 z

' U9 N0 p  i# d5 l( s  v/ xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架www2.tvboxnow.com% V% `8 B1 j4 t* d
大文細佬 發表於 2014-5-10 01:02 AM
9 o4 V/ N! M& Z/ C- ]  c佢兩母女啲鬧交戲係幾好笑架。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: g# b; ^0 @. b: f$ [7 _; g$ r

, t/ M% y; K8 }1 O# ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架3 z6 i. A7 ^! }& z$ ]! h4 M/ N
大文細佬 發表於 2014-5-10 01:08 AM
2 a5 t/ ?) ?% n5 awww2.tvboxnow.com咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 b5 t5 G, ~0 M% e
不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。 www2.tvboxnow.com/ E8 y1 g' @/ h( a  X9 C( T# @# L& s