返回列表 回復 發帖
good drama
: h/ B& n: f6 \: [$ \/ _  Y: Z咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。tvb now,tvbnow,bttvb! a; n* G, U( G3 V: g
不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。
% R) O: l: ^  ~. m% {28474967 i9 T' s* i8 N: ^8 C9 Z
leekwoklam 發表於 2014-5-10 02:57 PM
9 R/ U8 V6 g3 b- F- _5 f0 i% G公仔箱論壇
( }. H" J" @, D7 I+ s4 Z' \tvb now,tvbnow,bttvb我要電腦百毒不侵多謝度符!
太感動了
哈哈...小吱喳以為可以医痔瘡太搞笑阿 。如果摟主大大發明一種可根治痔瘡药,大大發達啦
哈哈...小吱喳以為可以医痔瘡太搞笑阿 。如果摟主大大發明一種可根治痔瘡药,大大發達啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* L0 W- j3 ?* i  P* F
mnb1123 發表於 2014-5-13 04:05 AM
1 f: s" A) s5 H  _7 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123老友記,我都想呀 .
  L: p+ g+ A( k1 q' G6 h  z. W, k" [tvb now,tvbnow,bttvb睇本劇開心之處,係成日勾記起以前中學時期啲儍嘢,避孕丸可治暗瘡呢個傳聞真係好hit架,我都八卦到曾當口當面問女同學,結果係被對方黑面幾個星期,「火羅」爆 .
咖哩雞=種草莓!!
咖哩雞=種草莓!!tvb now,tvbnow,bttvb; F$ \2 N' Y: R. p0 Y; G' p
屁屁zzz 發表於 2014-5-13 08:11 PM
+ K. O0 x- O, f/ X# b% y6 Wwww2.tvboxnow.com係咪新名詞?因為我好out....
婆婆8 C0 Q) t$ w0 k8 r
haha, so funny
問題: 你地覺得肥菜個老公叫佢去多啲m club目的係乜吖喇??
問題: 你地覺得肥菜個老公叫佢去多啲m club目的係乜吖喇??
  c! N& U. R8 v; g" ~1 B( h9 s3 L公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-5-15 03:19 AM
+ J4 I# B7 _, p; x
可以單獨同靚女去睇褸 ,唔使肥菜喺都左頭左勢
朱莉也可叫猪婆 ,巫小詩就一定係叫巫婆
我覺得呢套劇令我有好多回憶呀公仔箱論壇  _7 G; }# T- X" Z) c
同朋友食飯都多左好多話題,白色太陽槍呢樣野,佢唔提都完全唔記得
呢套劇有好多回憶公仔箱論壇3 y' D# ?/ D2 P& d, U4 A( ?
同朋友食飯時多左好多話題,特別個句白色太陽槍佢唔講真係唔記得左呢樣野
6 j0 M- B' ~9 E, [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可以單獨同靚女去睇褸 ,唔使肥菜喺都左頭左勢
# o6 Y& g2 y7 v2 p9 K6 k, Pmnb1123 發表於 2014-5-15 12:47 PM
1 k" u- S9 b8 a" p2 N1 Htvb now,tvbnow,bttvb
. Y$ X4 I, f9 [5 j& c1 ]' I/ I睇到18, 好想打肥菜個老公同埋巫小詩個老公, 女&奶奶...呢個世界有啲咁衰嘅人見一個打一個呀!
) z8 {% B) }4 Y% X, @' M" ^5 ctvb now,tvbnow,bttvb
1 |1 r" k3 M7 d, S; I1 p( _公仔箱論壇睇到18, 好想打肥菜個老公同埋巫小詩個老公, 女&奶奶...呢個世界有啲咁衰嘅人見一個打一個呀!. X% {1 e+ ?+ l( ]- s7 \9 R2 b
大文細佬 發表於 2014-5-16 01:18 AM
) O0 b+ t9 ~2 V9 j0 ^; U1 A係呀大佬,有時真係睇到好慶,見到佢哋咁衰真係想打鑊金 !仲有肥菜出買老友、年老版心理變太的猪莉都睇到火滚