返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2008-8-3 08:44 PM 發表
  狗仔仲未貼相..
哈。。哈。你等下先啦。。他这几日唔得闲。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-3 20:49 發表

哈。。哈。你等下先啦。。他这几日唔得闲。。
有昨天你们去喝茶的照片啊?

还有可以建议你们来吧生喝喝茶看,现在的吧生繁荣好多了
礼记!加油!加油!加油!
原帖由 peterzai05 於 2008-8-3 09:13 PM 發表

有昨天你们去喝茶的照片啊?

还有可以建议你们来吧生喝喝茶看,现在的吧生繁荣好多了
哈。哈。哥哥。。你没理由叫5至6个人就你一个咯。。。

我地只是希望尽力咁将就大家住的地方。。做的唔好。。。请见谅。。。

没关系,还是我来就大家^^v
原帖由 peterzai05 於 2008-8-3 09:18 PM 發表
没关系,还是我来就大家^^v
哦。。多谢你的支持啊。。。希望你见谅啦。。。

我会和几个会员讨论后。。就会公布聚会的时间和地点的。。。
肯定支持,到时会多人吗?
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-3 08:46 PM 發表

哈。。哈。。你好似好想他炒过来咁喎。。。。 咩企图啊???
如果他炒过来, 他车一定塞我车底。低他死!WRN 的 civic 新车喔!
他的车贴到我车很近。
原帖由 peterzai05 於 2008-8-3 09:49 PM 發表
肯定支持,到时会多人吗?
哈。。哈。。我都希望可以多D人。。
原帖由 mun2 於 2008-8-3 10:17 PM 發表

如果他炒过来, 他车一定塞我车底。低他死!WRN 的 civic 新车喔!
唉。。D友仔是咁架啦。。。揸靓D的车就拼命咁踩油。。。没识死的。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-3 10:32 PM 發表
他的车贴到我车很近。
噢噢。。咁讲法。你手车都可以讲是辣野喎。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-3 22:48 發表

唉。。D友仔是咁架啦。。。揸靓D的车就拼命咁踩油。。。没识死的。。。
是他啊妈嫌仔多
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-3 10:49 PM 發表

噢噢。。咁讲法。你手车都可以讲是辣野喎。。。
不是。 我是个安全驾车人。 我怕死的
原帖由 peterzai05 於 2008-8-3 10:49 PM 發表

是他啊妈嫌仔多
我想都是!
原帖由 mun2 於 2008-8-3 10:56 PM 發表

不是。 我是个安全驾车人。 我怕死的
哈。哈。。。对你以上的言论都是有所保留啊。。。。