返回列表 回復 發帖

回應 vwwo 第 283 篇文章

果日唔得闲喔!
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-4 01:19 AM 發表

???讲咩啊??
讲事实!
原帖由 cck_my 於 2008-8-4 01:11 AM 發表
如果你唔想做VIP, 你就继续; 如果你想禁言就去尽D去!
cck兄。。。我唔明你的意思。。请解释??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
time to bed.. bye everyone..

回應 wk.hoo 第 289 篇文章

我都唔知我讲咩! 你当我无讲过!
原帖由 cck_my 於 2008-8-4 01:28 AM 發表
???????????真是唔明喎。。。我又没爆粗。。又没灌水。。做咩同我讲D咁的野

杯葛我啊????
原帖由 cck_my 於 2008-8-4 01:20 AM 發表
果日唔得闲喔!
甘就真系你既“损失”啦!!
原帖由 ed_teck 於 2008-8-4 01:26 AM 發表
time to bed.. bye everyone..
祝你发翻个好梦!!
原帖由 cck_my 於 2008-8-4 01:28 AM 發表
系咪踩得好过瘾呢???

回應 wk.hoo 第 292 篇文章

我杯葛你仲同你讲咁多野, 我傻架!
讲真咯。同你地讲野就是有咁样的压力了。。

郁D就讲禁言。。唉。。拿咁的权力来大我。。讲真这种感觉唔好受。。

原帖由 vwwo 於 2008-8-4 01:34 AM 發表

系咪踩得好过瘾呢???
鬼得闲踩佢呀, 点极都唔明!
原帖由 cck_my 於 2008-8-4 01:34 AM 發表
我杯葛你仲同你讲咁多野, 我傻架!
你走入黎答爹,甘你咪。。。。。。
原帖由 cck_my 於 2008-8-4 01:40 AM 發表

鬼得闲踩佢呀, 点极都唔明!
点唔明就烧拒啦!!
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-4 01:38 AM 發表
讲真咯。。他尼地讲野就是有咁样的压力了。。

郁D就讲禁言。。唉。。拿咁的权力来大我。。讲真你种感觉唔好受。。
边个大你呀, 最多咪同你开下玩笑! 边个真系去理你讲埋晒D废野呀阿废皇!