返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2008-8-4 01:42 AM 發表

你走入黎答爹,甘你咪。。。。。。
我入错楼; 答错线!
哇!你地搞边科喔
原帖由 mun2 於 2008-8-4 01:52 AM 發表
哇!你地搞边科喔
拒地搞“华山论剑”!
你们好能聊哦

到现在还没聊完厉害
礼记!加油!加油!加油!
为什么无人答我?
很惨喔!!
讲真啦。。。我知cck兄对我没恶意。。。但是有时同你地某些版主吹水个阵。。

都会没啦啦咁弹这一句出来。。信唔信我禁止你发言的字眼个阵。。

对一个以为可以在吹水区没压力吹水的人来讲。。这句字眼。。真是太碍眼了。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 peterzai05 於 2008-8-4 01:59 AM 發表
你们好能聊哦

到现在还没聊完厉害
im just start my enjine.
原帖由 mun2 於 2008-8-4 01:59 AM 發表
为什么无人答我?
很惨喔!!
我答左你好耐啦,阴公。。。。。。。。
wk. hoo 兄。bila ada gambar tegok?
原帖由 vwwo 於 2008-8-4 02:03 AM 發表

我答左你好耐啦,阴公。。。。。。。。
sorry lah.. tat time im still thinking how to pinyin.. sorry lah
原帖由 mun2 於 2008-8-4 02:05 AM 發表
wk. hoo 兄。bila ada gambar tegok?
D相没在我手。。。在熊猫个度。。去揾他啦。。
原帖由 mun2 於 2008-8-3 06:01 PM 發表
哇!昨晚返的时候差点给人斗车尾。个人是驾新civic。 如果他撞上来。。。 哇!他靓仔咯!
靓仔撞靓女,互不赔偿。。哈哈!!
顺便那个电话约见面!
原帖由 mun2 於 2008-8-3 10:32 PM 發表
他的车贴到我车很近。
他看到你靓女所以不能kiss你真人所以kiss你的车咯..haha
我们靓仔靓女的照片啊!!!
原帖由 mun2 於 2008-8-4 01:52 AM 發表
哇!你地搞边科喔
哈。。哈。。没搞咩啦。。。 你想搞边一科先??