返回列表 回復 發帖
點解無打光燈?
真係好多靚仔靚女哦。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-25 07:48 PM 發表
kl无我份。。。
你去唔難喎, 你唔係住係馬來西亞嗎?
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-4 04:49 PM 發表

站立穿着白色衫...手指V .....是你嗎?
唔是。。我都讲肥野咯。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 manyiu 於 2008-8-4 04:52 PM 發表

你去唔難喎, 你唔係住係馬來西亞嗎?
哈。。哈。但是,他要揸几个钟的车才来到咯。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-4 04:54 PM 發表

唔是。。我都讲肥野咯。。
你那里肥? 应该讲最上镜那个。。
原帖由 mun2 於 2008-8-4 05:08 PM 發表

你那里肥? 应该讲最上镜那个。。
哈。。哈。霸晒成个镜头的3/1喎。。紧是上镜啦。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-4 05:10 PM 發表

no lah... back ground take 1/2, then u take 1/3 from all of people lo..
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-4 05:10 PM 發表
啊,是穿着粉紅色衫那位型人嗎?
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-4 05:16 PM 發表

啊,是穿着粉紅色衫那位型人嗎?
型人???!!!?!?! 你咪咁讲啦。。。我会给人围攻架。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-4 05:22 PM 發表
型人???!!!?!?! 你咪咁讲啦。。。我会给人围攻架。。
等我囉個放大鏡看清楚先~~
放大

放大

放大
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-4 05:37 PM 發表

等我囉個放大鏡看清楚先~~
哦。。。 我觉得你玩紧我咯。。
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-4 05:39 PM 發表
放大

放大

放大
你。。你去到咁尽??!!!
  冇開 flash 啊...
废皇... 幫我核對下

左起: 靓姐, darren, 灰色杉靓女, 紅杉靓仔, 黑杉靓女, 朝偉, 好似係馬來熊貓,
黃師傅, 黑杉靓仔...

以上的靓仔靓女叫咩名?
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-4 05:40 PM 發表
哦。。。 我觉得你玩紧我咯。。
好羨慕你地有網聚啊!