返回列表 回復 發帖
原帖由 mun2 於 2008-11-20 01:19 PM 發表

靓姐!!!
好耐无见到你,整翻野先!
原帖由 jclai 於 2008-11-20 01:20 PM 發表
你的粮也是一个月一次。。。
我既粮系一个月两次架。
原帖由 vwwo 於 2008-11-20 01:24 PM 發表

好耐无见到你,整翻野先!
你都系 。。。再来。。。
原帖由 vwwo 於 2008-11-20 01:25 PM 發表

我既粮系一个月两次架。
人工高。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
跑了几天,现在才能上来3哥的新场。
珍惜四人帮。。。
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-20 11:19 AM 發表

呢度鸭店黎咔,其实贱狼人系黎interview咔,飞下海又多一位team member喇!

(等阵同mun2讲,叫她今晚再黎...)
死咯。。变左鸭店。。老细返来实爆血管。。
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-20 12:47 PM 發表

老细,今早条数总没找吖,叫超伟坐住先啦.....
哈哈。。小心他坐段客人的脚。。到时就要赔钱啦。。

回應 bmoon1977 第 434 篇文章

照charge 200
原帖由 vwwo 於 2008-11-20 01:15 PM 發表

一个月俾一摆,你俾大姨妈啊?
靓姐万岁!
原帖由 tingx2 於 2008-11-20 02:01 PM 發表

死咯。。变左鸭店。。老细返来实爆血管。。
哈哈,他昨晚下左海应该知咔啦...
原帖由 tingx2 於 2008-11-20 02:01 PM 發表

哈哈。。小心他坐段客人的脚。。到时就要赔钱啦。。
D 3条5既客系要叫超伟服侍下咔...

(知惊没...)
hi ..i come to visit lol!!! any spa service???

天上人间, (间)人上天   

haha im a  奸人!! so i going to sky lol^^
Click & Earn Money -> http://cbclickbank.com/affiliate/?r=joshlier04

回應 joshlier 第 441 篇文章

before u go to sky, pls pay entrance fee
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-20 02:54 PM 發表
before u go to sky, pls pay entrance fee
哎?miaomaio... 个场有新仔啊?
原帖由 mun2 於 2008-11-20 03:02 PM 發表

哎?miaomaio... 个场有新仔啊?
有吖,等老细返黎interview他地咯