返回列表 回復 發帖
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-20 02:54 PM 發表
before u go to sky, pls pay entrance fee
How much ar???    <- service 一流!!
Click & Earn Money -> http://cbclickbank.com/affiliate/?r=joshlier04
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-20 03:11 PM 發表

有吖,等老细返黎interview他地咯
咁你个老细几时返来啊? 寻晚serve到1半走左人。。。 唔pro喔。。。
原帖由 mun2 於 2008-11-20 03:16 PM 發表

咁你个老细几时返来啊? 寻晚serve到1半走左人。。。 唔pro喔。。。
i serve u lol ^^p , 任使吾恼!!
Click & Earn Money -> http://cbclickbank.com/affiliate/?r=joshlier04
来老三的场 。。。。

原帖由 mun2 於 2008-11-20 03:16 PM 發表

我都明白既,老细系有少少吾争气...吾知系吾系D 印度神油过左期...

但系你地假假地都去左“上半场”啦..打底都要比返 50%咔....
原帖由 joshlier 於 2008-11-20 03:38 PM 發表

i serve u lol ^^p , 任使吾恼!!
wah, 新仔好洗好用,叫老板即请你
原帖由 walala 於 2008-11-20 03:49 PM 發表
来老三的场 。。。。
冲凉x2, 承为500吖...

(free红酒一杯
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-20 04:37 PM 發表

(free红酒一杯
那全套的是多少

原帖由 miaomiao88 於 2008-11-20 02:28 PM 發表

D 3条5既客系要叫超伟服侍下咔...

(知惊没...)
哈哈哈。。唔错啵。。可以赶客。。
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-20 04:37 PM 發表

(free红酒一杯
miaomiao好尽责
抢多点钱返来。。
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-20 04:32 PM 發表

我都明白既,老细系有少少吾争气...吾知系吾系D 印度神油过左期...

但系你地假假地都去左“上半场”啦..打底都要比返 50%咔....
+下我有钱,系唔够人多滋嘛。。。

50% 我就唔会给。。 要给就100%。 叫你好细做埋下半场先讲啦。。
原帖由 cammy8080 於 2008-11-20 05:14 PM 發表

MIAOMIAO可以做埋呢度老板娘喇
哈哈。。唔得啦。。。miaomiao已经有人book左。。
三哥依然是属于你架,三嫂。。
原帖由 mun2 於 2008-11-20 05:15 PM 發表

+下我有钱,系唔够人多滋嘛。。。

50% 我就唔会给。。 要给就100%。 叫你好细做埋下半场先讲啦。。
起码给点deposit好喔。。。
难得老细落水,仲是第一次做鸭。。。 给下面。。
原帖由 walala 於 2008-11-20 04:41 PM 發表

那全套的是多少
睇你点边个package咯,我地有个人(暂时得超伟1个,老细客串j )同团体“飞下海”咔,包你满意...
原帖由 cammy8080 於 2008-11-20 05:14 PM 發表

MIAOMIAO可以做埋呢度老板娘喇
老板娘吾洗做,好似cammy甘咔