返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2008-9-29 10:23 PM 發表

系你唔会出现啫~~~~~
哦。。本来她有出现的。。但是,她家人入了医院。。所以,才来唔到。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-9-29 10:22 PM 發表

又是你讲有我没出现你就出现的。。咁我就唔出现咯。。
我是不出现啦..费事你不欢迎..  我惊你地
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 tingx2 於 2008-9-29 10:23 PM 發表

真是感受唔到。。 你好厉害做戏!!
唉。。有苦自己知啊。。你唔同咯。。咁受欢迎。。咁多人帮你。。
原帖由 vwwo 於 2008-9-29 10:23 PM 發表

系你唔会出现啫~~~~~
伟哥,知道件事啦..小白都知道
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-29 10:26 PM 發表

我是不出现啦..费事你不欢迎..  我惊你地
哈。哈。你出现才讲这个问题啦。。
只死野识返黎載我去食餐啦,夜D再吹!!
原帖由 wk.hoo 於 2008-9-29 10:31 PM 發表

哈。哈。你出现才讲这个问题啦。。
期待吧....
原帖由 vwwo 於 2008-9-29 10:31 PM 發表
只死野识返黎載我去食餐啦,夜D再吹!!
吃饱D啦...
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-29 10:40 PM 發表

期待吧....
哈。。哈。已经期待了好耐。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-9-29 10:45 PM 發表

哈。。哈。已经期待了好耐。。
我讲咗啦..一定失望 .................................
原帖由 wk.hoo 於 2008-9-29 10:27 PM 發表

唉。。有苦自己知啊。。你唔同咯。。咁受欢迎。。咁多人帮你。。
没啊。。 你都好多人追住架。。
原帖由 vwwo 於 2008-9-29 09:46 PM 發表

佢净系钟意“靓女”咋!
我钟意“靓仔”先得人驚...
原帖由 tingx2 於 2008-9-29 11:00 PM 發表

没啊。。 你都好多人追住架。。
唉。。是啊。。惨在是追杀个追咯。。
原帖由 ed_teck 於 2008-9-29 11:14 PM 發表

我钟意“靓仔”先得人驚...
哈。哈。你放心。。我地没性喜好的歧视的。。你放心。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-9-29 11:18 PM 發表

唉。。是啊。。惨在是追杀个追咯。。
哈哈哈。。 虽然你仇家多。。但是唔会真是杀你啊。。