返回列表 回復 發帖
原帖由 devil2007 於 2009-1-5 03:43 PM 發表

miaomiao 又遇到果個鬼魂
老细, 你走出来干嘛?? 你想陪葬啊???

回應 mun2 第 447 篇文章

昨晚唔是我載miaomiao 返架﹗行度半路﹐佢突然話要落車﹐跟住我就自己返左啦
原帖由 mun2 於 2009-1-5 03:38 PM 發表

是吗?? 点解???
嘿嘿嘿。。有目标就紧是。。嘿嘿嘿。。你明架啦。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 mun2 於 2009-1-5 03:46 PM 發表

老细, 你走出来干嘛?? 你想陪葬啊???
人地想做一起死。。你做么唔俾啊??
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 03:45 PM 發表
又撞鬼?!
嘿嘿嘿。。鬼。。。我看她呃鬼吃豆腐就有。。

回應 mun2 第 451 篇文章

好﹗依度交俾您﹐我閃先.......
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 03:45 PM 發表
又撞鬼?!
睇黎都系...

陪我去拜拜...  
原帖由 devil2007 於 2009-1-5 03:46 PM 發表
昨晚唔是我載miaomiao 返架﹗行度半路﹐佢突然話要落車﹐跟住我就自己返左啦
你发生咩事?? 我乜都唔知!! 你啲 1 个2 个要爆嘢给我听啊??

o !!! 原来你载miao返!!!

咁点解佢 1/2 路下车leh?

原帖由 wk.hoo 於 2009-1-5 03:49 PM 發表

嘿嘿嘿。。鬼。。。我看她呃鬼吃豆腐就有。。
呃鬼吃自己的豆腐??
好矛盾的感觉啵。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 03:48 PM 發表

人地想做一起死。。你做么唔俾啊??
是咯。。几浪漫啊。。一起瓜啊。。
原帖由 mun2 於 2009-1-5 03:50 PM 發表

你发生咩事?? 我乜都唔知!! 你啲 1 个2 个要爆嘢给我听啊??

您有閱讀障礙??? 我都話左 昨晚唔是我載miaomiao 返架﹗行度半路﹐佢突然話要落車﹗
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 03:50 PM 發表

睇黎都系...

陪我去拜拜...  
你要去边度拜啊??
只鬼的山坟??
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 03:50 PM 發表

睇黎都系...

陪我去拜拜...  
唔使啦。。你落状就可以驱邪驱鬼咯。。
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-5 03:52 PM 發表

是咯。。几浪漫啊。。一起瓜啊。。
哈哈哈。。。你想啊??问你咕咕一起。。
原帖由 mun2 於 2009-1-5 03:50 PM 發表

咁点解佢 1/2 路下车leh?
你老顶gay咔mah...我娇极他都没反应我嘛落车娇第2个咯....

(益左小白tim.. )