返回列表 回復 發帖

回應 wk.hoo 第 475 篇文章

是啊.. 吹到训不着啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-5 12:25 PM 發表
是啊.. 吹到训不着啊...
。。。。 你做咩咁唔爽喎。。下下都针我。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-5 12:28 PM 發表

我边敢针对你啊...
原帖由 cammy8080 於 2008-8-5 12:33 PM 發表
我睇到第二張相好清楚咗呀...靚姐 同YNY 好靚女...阿2哥哥好靚仔

不過其他人就唔識喇....
我都不识啊...
原帖由 cammy8080 於 2008-8-5 12:33 PM 發表
我睇到第二張相好清楚咗呀...靚姐 同YNY 好靚女...阿2哥哥好靚仔

不過其他人就唔識喇....
你看错啦。。。我是至呕的个条肥野。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-5 12:28 PM 發表

Hoo兄 ! 你又o甘早放工了
原帖由 mun2 於 2008-8-5 12:47 PM 發表

Hoo兄 ! 你又o甘早放工了
唉。。没著落。。咪早D放工咯。。。
原帖由 cammy8080 於 2008-8-5 01:05 PM 發表

在某人心中你一定係至型架
哦/。。。可能,家阵会后悔了。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-5 11:32 AM 發表
全部都是烟铲。。除了我同yng都吸了大量的二手烟
wk.hoo吸烟的样子
靓姐
wongsirht ...
争d窒息。。。得我地两个唔食烟。。。
原帖由 yng 於 2008-8-5 01:15 PM 發表

是三个啊。。。仲有一个人。。叫哈利斯架。。。
原帖由 yng 於 2008-8-5 01:15 PM 發表

下次我搞聚会...你都出席啦...无烟聚会
嘩, 不用放大鏡.......看清楚了~
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-5 01:23 PM 發表

下次我搞聚会...你都出席啦...无烟聚会
我又出。。。我可以唔吸烟架。。
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-5 01:28 PM 發表
嘩, 不用放大鏡.......看清楚了~
哈。。哈。。咁下次的聚会你会出现吗???

回應 wk.hoo 第 490 篇文章

女仔聚会..你都要去啊..