返回列表 回復 發帖
原帖由 qqbubu 於 2008-11-20 05:49 PM 發表

他给你多少钱哦!part-time
至少都200,000一个月啦,D客好难顶咔...

总有果个红牌阿姑--超伟, 真系做到-〉
簽名被屏蔽
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-20 05:49 PM 發表

系度打工好惨咔,日日遇到D客 jiao完吾比钱....
这些叫叫完送。。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 mun2 於 2008-11-20 05:24 PM 發表

我够第一次叫鸭咯。。。 我唔叫你地给我deposit都偷笑咯。。。
Mun2姐  如果不嫌弃, 小弟愿意先服侍你先, 服务满意才找数!!!

服务态度: 10分
样貌  : ??
身才  : ??
价钱  : okie
Click & Earn Money -> http://cbclickbank.com/affiliate/?r=joshlier04
老三没回来开店吗?
没有美女陪坐。。。。
不懂3哥这里还要请人吗...?
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-11-20 06:38 PM 發表
不懂3哥这里还要请人吗...?
卖凉茶。。。。
原帖由 jclai 於 2008-11-20 06:45 PM 發表
卖凉茶。。。。
都要个boy service人的吧...?
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-11-20 06:48 PM 發表
待客泊车。。
原帖由 jclai 於 2008-11-20 06:53 PM 發表
待客泊车。。
打手都不错...
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-11-20 06:48 PM 發表
错!要请secure因为日日都有烂帐!

烂帐客人有:

1. 3条5客人- jclai
2. jiao完松客人- mun2

重有1个chfong2

(吾好问甘多,一黎就赶啦,我会私底下补水比你咔啦... )
原帖由 joshlier 於 2008-11-20 06:24 PM 發表

Mun2姐  如果不嫌弃, 小弟愿意先服侍你先, 服务满意才找数!!!

服务态度: 10分
样貌  : ??
身才  : ??
价钱  : okie
态度好好吖!

(好过我地“飞下海”团体
原帖由 jclai 於 2008-11-20 06:36 PM 發表
没有美女陪坐。。。。
找左笔数先啦....
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-20 07:04 PM 發表

错!要请secure因为日日都有烂帐!

烂帐客人有:

1. 3条5客人- jclai
2. jiao完松客人- mun2

重有1个chfong2

(吾好问甘多,一黎就赶啦,我会私底下补水比你咔啦... ) ...
所以打手很重要...
珍惜四人帮。。。