返回列表 回復 發帖

回應 wk.hoo 第 463 篇文章

我十分讚同您的回帖﹗
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-5 03:47 PM 發表

嘿嘿嘿。。有目标就紧是。。嘿嘿嘿。。你明架啦。。
爆多点料给我啦!!
原帖由 devil2007 於 2009-1-5 03:52 PM 發表

您有閱讀障礙??? 我都話左 昨晚唔是我載miaomiao 返架﹗行度半路﹐佢突然話要落車﹗
衰雀。。你老细开始嫌弃你了。。
唔要天使了。。
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-5 03:49 PM 發表

嘿嘿嘿。。鬼。。。我看她呃鬼吃豆腐就有。。
吃豆腐?? 边个??
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 03:54 PM 發表

你老顶gay咔mah...我娇极他都没反应我嘛落车娇第2个咯....

(益左小白tim.. )
哈哈。。。miaomiao你来火啦。。
咁直接插他?
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 03:51 PM 發表

呃鬼吃自己的豆腐??
好矛盾的感觉啵。。
嘿嘿。。你想学啊?!?!?唔好啦。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 03:56 PM 發表

哈哈。。。miaomiao你来火啦。。
咁直接插他?
我会帮他"风光大葬"咔啦....

回應 miaomiao88 第 465 篇文章

您試下除晒衣服﹐攤響度...... 怕您十個月後做人媽咪
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 03:54 PM 發表

你老顶gay咔mah...我娇极他都没反应我嘛落车娇第2个咯....

你又知我老顶系gay?
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-5 03:57 PM 發表

嘿嘿。。你想学啊?!?!?唔好啦。。
你咁睇得起我。。
我没豆腐俾人吃的。。

哈。哈。。我就认为是你D眼,耳,口,鼻的问题咯。。定是你D妆甩紧。。吓到人啊。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回應 devil2007 第 473 篇文章

u sure "something" working or not?
原帖由 devil2007 於 2009-1-5 03:54 PM 發表
我十分讚同您的回帖﹗
加老二分咯不如...
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 03:55 PM 發表

衰雀。。你老细开始嫌弃你了。。
唔要天使了。。
边个系佢个天使?
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 03:57 PM 發表

我会帮他"风光大葬"咔啦....
回應 miaomiao88 第 465 篇文章
您試下除晒衣服﹐攤響度...... 怕您十個月後做人媽咪
哈哈哈。。你地互插了。。