返回列表 回復 發帖

回應 mun2 第 505 篇文章

如果你识我, 你就知道我专唔声唔声就走出黎吓下人架!
原帖由 cck_my 於 2008-8-21 01:10 PM 發表
识或唔识或唔都好。。 唔是100%的人给你吓架。。。 的新人以为你当真的。。。

回應 mun2 第 507 篇文章

哦, 我会检讨下!
原帖由 cck_my 於 2008-8-21 01:31 PM 發表
哦, 我会检讨下!
咁就好啦。。。
原帖由 cck_my 於 2008-8-21 01:31 PM 發表
哦, 我会检讨下!
下个聚会你会来吗?
原帖由 mun2 於 2008-8-21 01:53 PM 發表

下个聚会你会来吗?
我。。我会啊。。你放心。。你一定见到我。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-21 01:58 PM 發表

我。。我会啊。。你放心。。你一定见到我。。
我问你吗?不知丑。。
原帖由 cck_my 於 2008-8-21 01:10 PM 發表
你是鬼meh? 得闲走出来吓人??
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-21 12:24 PM 發表

是讲紧你的曼联仔咯。。
谁是曼联仔?
原帖由 mun2 於 2008-8-21 02:17 PM 發表

我问你吗?不知丑。。
哈。。哈。我见没人答你,惊你没面。就回复你咯。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-21 02:18 PM 發表

你是鬼meh? 得闲走出来吓人??
哈。。哈。。咁你就露出你真面目来吓翻他咯。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-20 10:52 PM 發表

我不明白,你有朋友介绍给我,好事把我介绍给你的朋友???
都是不好啦..... 我一讲,就有人出刀仔了....
怕怕... 你看到啦... 她几紧张啊......
珍惜四人帮。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-21 02:32 PM 發表

哈。。哈。。咁你就露出你真面目来吓翻他咯。。
已经晕了。。点露出我的真面目喔??
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-21 05:47 PM 發表
都是不好啦..... 我一讲,就有人出刀仔了....
怕怕... 你看到啦... 她几紧张啊......
你都是咪搞野啦。。 等镇被人打都无知点解。。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-21 06:10 PM 發表

你都是咪搞野啦。。 等镇被人打都无知点解。。。
猪猪..... 你好像知道一点东西喔.....?8下啦....
珍惜四人帮。。。