返回列表 回復 發帖
原帖由 devil2007 於 2009-1-5 03:54 PM 發表
我十分讚同您的回帖﹗
阿。阿。。我讲实话。。我明白你同一只拿渣嘢坐一起的感觉。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 mun2 於 2009-1-5 03:59 PM 發表

你又知我老顶系gay?
他个额头有“chop"住...
原帖由 mun2 於 2009-1-5 04:00 PM 發表

边个系佢个天使?
吓!?
么你唔知道的吗??
魔鬼大人。。我是唔是爆到你的野啊??
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-5 03:59 PM 發表

哈。哈。。我就认为是你D眼,耳,口,鼻的问题咯。。定是你D妆甩紧。。吓到人啊。。
所以人地搞小白我会检讨咔啦....
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 03:59 PM 發表
u sure "something" working or not?
it is something happen!!!
原帖由 devil2007 於 2009-1-5 03:58 PM 發表
您試下除晒衣服﹐攤響度...... 怕您十個月後做人媽咪
噢噢。。你要咁牺牲自己咩??唔值得做咁的傻事架。。何况。。你有反应咩??
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-5 04:00 PM 發表

阿。阿。。我讲实话。。我明白你同一只拿渣嘢坐一起的感觉。。。
你去 啦!
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 04:00 PM 發表

哈哈哈。。你地互插了。。
嘿嘿。。猪。。这D嘢是要咁的。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 04:02 PM 發表

吓!?
么你唔知道的吗??
爆啦!!! petai !! petai !! + coke = 爽啊!!!
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 04:03 PM 發表

你去 啦!
哈。哈。。咁你带路啦。。
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-5 04:04 PM 發表

嘿嘿。。猪。。这D嘢是要咁的。。
miaomiao搞度众叛亲离。。。我呢只墙头猪是唔是应该撑下她呢??
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 04:01 PM 發表

他个额头有“chop"住...
是吗??? 但是我闻不到妖味喔???
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 04:02 PM 發表

吓!?
么你唔知道的吗??
快D爆啦...爆完收工!   

我估!他一定系深深爱上Mun2,求爱不遂先搞Gxx..

回應 wk.hoo 第 486 篇文章

请参考我# 487个帖...
原帖由 mun2 於 2009-1-5 04:04 PM 發表

爆啦!!! petai !! petai !! + coke = 爽啊!!!
榴莲呢??