返回列表 回復 發帖
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 04:06 PM 發表

miaomiao搞度众叛亲离。。。我呢只墙头猪是唔是应该撑下她呢??
你要啊??
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 04:06 PM 發表

快D爆啦...爆完收工!   

我估!他一定系深深爱上Mun2,求爱不遂先搞Gxx..   
求爱不遂先搞Gxx..

甘大鍋....

做和尚算了....
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 04:06 PM 發表

miaomiao搞度众叛亲离。。。我呢只墙头猪是唔是应该撑下她呢??
系就快D..就黎用晒我D“真气”咔啦...
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 04:06 PM 發表

快D爆啦...爆完收工!   

我估!他一定系深深爱上Mun2,求爱不遂先搞Gxx..   
哈哈哈。。你咁激动啊。。。
不过你真是估到天使是么水啵。。厉害。。
原帖由 无印良品 於 2009-1-5 04:08 PM 發表

求爱不遂先搞Gxx..

甘大鍋....

做和尚算了....
同班同学你黎啦!
原帖由 mun2 於 2009-1-5 04:08 PM 發表

你要啊??
岩岩。。撑了一下。。
是了。。我爆左啦。。你记得留我的至爱俾我。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 04:07 PM 發表

榴莲呢??
not durian season lah!!!
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 04:09 PM 發表

同班同学你黎啦!
同班同學你不會也搞GXX吧??

囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 04:08 PM 發表

系就快D..就黎用晒我D“真气”咔啦...
哈哈。。。 我救你一下。。你咁快死。。我没野玩。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 04:09 PM 發表

哈哈哈。。你咁激动啊。。。
不过你真是估到天使是么水啵。。厉害。。
原来天使系mun2....

devil....我真系有贡献....原来mun2就系你心上人...要吾要帮你“搞掂”她吖?

p/s: 加我1000 功勋吖吾该...
原帖由 mun2 於 2009-1-5 04:11 PM 發表

not durian season lah!!!
咁petai都好啦。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 04:10 PM 發表

岩岩。。撑了一下。。
是了。。我爆左啦。。你记得留我的至爱俾我。。
边度?
原帖由 无印良品 於 2009-1-5 04:11 PM 發表

同班同學你不會也搞GXX吧??

miaomiao系女仔黎咔...

但系!如果呢个世界剩下老2甘既男人我应该会搞猪猪啦...
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 04:12 PM 發表

原来天使系mun2....

devil....我真系有贡献....原来mun2就系你心上人...要吾要帮你“搞掂”她吖?

p/s: 加我1000 功勋吖吾该... ...
咕咕系多人爱咯啦。。。。 过儿他会明白我的。。。
原帖由 mun2 於 2009-1-5 04:13 PM 發表

边度?
撑到你的眼睇清楚。。