返回列表 回復 發帖
原帖由 mun2 於 2009-1-5 04:13 PM 發表

边度?
你老顶甘爱你么你吾知道咩?
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 04:15 PM 發表

miaomiao系女仔黎咔...

但系!如果呢个世界剩下老2甘既男人我应该会搞猪猪啦...
做么搞我!?
我唔要豆腐。。
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 04:07 PM 發表
请参考我# 487个帖...
唉。。下下推去小白个度。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
由於這個帖已經在進行人身攻擊﹐歪曲事實﹐語無倫次﹐9唔答8﹐妖言惑眾......  因此決定關閉&移走此帖子。
原帖由 mun2 於 2009-1-5 04:15 PM 發表

咕咕系多人爱咯啦。。。。 过儿他会明白我的。。。
老2有人要抢你姑姑,你重吾去同人碾过?!

我“暂时”support你...
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 04:16 PM 發表

你老顶甘爱你么你吾知道咩?   
有咁个事??
原帖由 devil2007 於 2009-1-5 04:19 PM 發表
由於這個帖已經在進行人身攻擊﹐歪曲事實﹐語無倫次﹐9唔答8﹐妖言惑眾......  因此決定關閉&移走此帖子。
你吾同老2碾过我地么没戏睇咯?

点解你甘低调咔?
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 04:17 PM 發表

做么搞我!?
我唔要豆腐。。
miaomiao都可以好man咔...
原帖由 devil2007 於 2009-1-5 04:19 PM 發表
你讲得全部都是吹水的真理!!
搬来搬去又是搬返来呢度。。
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 04:15 PM 發表

miaomiao系女仔黎咔...

但系!如果呢个世界剩下老2甘既男人我应该会搞猪猪啦...
哈哈哈。。你放心。。我会直接做瓜你。。何况。。你。。噢。。想到都反胃。。
哈哈哈!!
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 04:21 PM 發表

miaomiao都可以好man咔...
我唔要女人啊。。
女人是姐妹唔好乱乱来。。
原帖由 mun2 於 2009-1-5 04:20 PM 發表

有咁个事??
“纸系包吾住火”咔...
你睇他e+ 终于都踏出第一步啦!

回應 wk.hoo 第 520 篇文章

雖然我都好讚同您... 但您咁講會好hurt 佢架
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 04:19 PM 發表

老2有人要抢你姑姑,你重吾去同人碾过?!

我“暂时”support你...
哈。哈。你这招挑拨离间对我没作用。。。何况,咕咕。有人中意。。就证明咕咕正。。